sims 4 windows bilgisayara nerden indirebilirim?

indiren süslüler var mı yardım lütfen

1. Torrentten indirebilirsin, önce torrent indir yoksa. Sonra torrenti aç, google dan piratebay sitesine gir oraya sims4 yaz en çok indirileni seç, get torrent e bas.

30 mayıs 2020 00:41

2. süslüm 2 farklı şekilde indirebilirsin. ilki full program indir diye bi site vardı oradan. kötü yanı ise tek link ama seçme şansın yok tüm stuff paketleri filan iniyor ve 30 gb filandır şu an hepsinin toplamı. oynarken de kasıyor malesef ekran kartın ne kadar iyi olursa olsun. mod filan da indirirsen iyice kasar.

ikinci yol biraz zahmetli ama en iyi yol. zlorigin indirip oyunu oradan indireceksin. youtubede lilith kanalı var. anlatmış güzel şekilde, altında da açıklaması var özet şeklinde. önce bahsettiği siteye girip üye olacaksın. zclient indireceksin. sonra zlorigin indireceksin. zcliente siteye kayıt olduğun kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapacaksın sonra zlorigini açacaksın. sims 4 yazıp istediğin paketleri indireceksin. oyun kendi kendini güncelliyor filan.

30 mayıs 2020 00:47

3. Süslü ben youtube da micat diye bir kanaldan baktim torrentten indiriyordum ama oyun 44 gb civari ve evin internetini çökertiyor resmen. Şimdilik durdurdum indirmeyi. Okulun online sınavları bittikten sonra indirmeye devam edicem. Umarım indirebilirim. Üstteki süslü de güzel açıklamış belki oradan denerim

30 mayıs 2020 01:29