sinbo yumurta pişirme makinası kullanan var mı?

kısa sürede bozuldu mu veya memnun musunuz?

1. ben kullanıyorum 3 senedir. bozulmadı da çok geç pişiriyor. cezvede haşlama ile aynı süre resmen. normali nedir bilmiyorum başka marka kullanmadım.

17 nisan 2019 08:26

2. bende çelik başlıklı olanı var ve çok memnunum. 4 sene kadar oldu alalı herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. ailemdeki makina ise 6 yıllık. sanıyorum şimdilerde plastik başlıklı olanları var, sağlık açısından çelik başlıklı olanlardan almanızı tavsiye ederim. bozulsa yine ertesi gün sipariş ederim,o derece memnunum.

17 nisan 2019 09:04

3. Ben kullanıyorum ama yeni aldığım için bozulma konusunda bir şey diyemem. Memnunum çünkü ocak başında bekleme derdi yok. Pişince ötüyor kapatıyorsun. Ben sadece kayısı kıvamı tutturmak için aldım çok güzel yapıyor.

17 nisan 2019 09:06

4. Bende sinbo değilde dayım almanya'dan oranın markası bi yumurta makinesi getirmişti.

Ne ocaktaki gibi sayıcam edicem derdi var ne de yok kayısı mı olmuş rafadan mı olmuş derdi... tam bir stres!

hem her sabah yumurtamı yiyorum, hem o pişerken ben hazırlanıyorum bittiğinde alarm çalıyor zaten onun rahatlığı var.. suyunu da nasıl pişmesini istersen öyle ayarlıyorsun. mis!

yumurta pişirme makinesi mutluluktur!

17 nisan 2019 09:19

5. Yıllardır her gün kullanıyoruz, vazgeçilmezimiz kendisi. Yumurta haşlıcam diye stres oluyordum resmen eskiden

17 nisan 2019 09:39

6. aşırı kolaylaştırıcı bir mutfak aleti çok seviyorum. Ne zaman aldığımızı hatirlamiyorum ama bizimki bozuldu süslü. Bozuldu derken şöyle, normalde yumurta pişince ötüyordu ve ışığı sönüyordu. Ötmeyi biraktı, ara sıra ışığı kontrol ederek anlıyorum piştiğini. Sorun mu, tabii ki değil. Hala kendisini çok seviyorum

17 nisan 2019 13:56