sistit icin kullanabilecegim bir ilac var midir susluler ?

bu hastalik nasil gecer ?? bol su icmek disinda bir yolu var midir??

1. kızılcık marmelatı.tadıda güzeldir.

bir de cinsel hayatınız mevcut ise ; ilişki öncesi ve sonrası tuvalete çıkın.Bunu rutinleştirin.

28 mayıs 2018 11:47

2. Ürocare ve o muadili ilaçlar. Tek doz zaten beni tek gecede rahatlatıyor. Gece yatmadan önce içiyorsunuz, mümkün oldukça ilacı içtikten sonra idrare çıkmamak gerekiyor ne kadar çok kalırsa o kadar iyi.

28 mayıs 2018 11:49

3. Monurol verdi eczaci. Ama o da antibiyotik oldugu icin ve recetesiz aldigim icin kullanip kullanmama konusunda kararsizim :/ durumum cok ciddi degil aslinda bilemedim susluler yukardaki susluye de hak veriyorum aslinda doktora gorunmeden antibiyotik almam dogru olur mu sizce??

28 mayıs 2018 11:58

4. lütfen doktora danışmadan ilaç kullanmayın. basit gibi görünse de önemli bir rahatsızlık. benim bütün vücuduma iltihap yayılmıştı ve nefrit olmuştum. çok uzun süre penicilin tedavisi gördüm. bunun üzerine bir de mantar oldum. bir de onunla uğraştım. doktor lütfen.

28 mayıs 2018 11:59

5. katılıyorum kesinlikle doktora gidin ben de başta gitmedim recetesiz satılan tek ilacı aldım biraz fayda etse de 1. Hafta doktora fittim ve yazdığı ilaç direk geçirdi. Lütfen ciddiye alın ve doktora gidin

28 mayıs 2018 11:59

6. ben doktora gittiğinizi ve kronikleşen sistitiniz olduğunu varsayarak cevap yazdım.

lütfen doktorsuz ilaç kullanmayın.

28 mayıs 2018 12:03