sivilcenin üstüne diş macunu sürülmesi şehir efsanesi mi yoksa cidden sivilceye iyi geliyor mu?

1. Şehir efsanesinden öte felaket. Ben kendimi bildim bileli sivilceli insanım ve ona rağmen hayatımda ilk ve tek yaşadığım deneyimi aktarıyorum: ortaokul 7. Sınıf sömestırda sivilce çıkarmışım her zamanki gibi, ergenliğin zirvesi heygirl forumda böyle bir şey gördüm ve denedim. Ne kadar beklettim hatırlamıyorum ama sivilce ne hale geldiyse koyu kahverengiye dönmüş kistik bir hal almıştı ben geçsin derken yaklaşık 3 ay o kahverengi irinli sivilce ile gezdim, böyle bir şeyi de bir daha yaşamadım.

Kısaca saçmalamayın eminim hepiniz benim 12 yaşındaki halimden daha aklı başında insanlarsınız.

23 ocak 2020 00:25

2. Yav arkadaşlar işe yaramaz ya da evet yarıyor diyeceksiniz. Yok mağara adamı yok 12 yaşımdaki halimden akılsınızdır heralde gibi iğneleyici laflar. Napiyorsunuz siz ya? Ya bi salın artık kalbi ruhu kirli insanlar sizi. Laf sokmadan cevap yazamaz hale gelmişsiniz. Soyunuz kurusun hepinizin

23 ocak 2020 01:06

3. Süslü, diş macunu ciltte bekletilmeye uygun değil. Içinde köpürmesi için sls gibi maddeler var. Cildine zarar verir. Baştaki sülünün yazdığı gibi iltihaplanabilir, yakabilir.

23 ocak 2020 08:11

4. soyunuz mu kurusun dsgfdhfjggkuh

süslücüğüm sen biraz gergin misin kuzum? kimse şahsına bir atıfta bulunmamış ki, sadece yorumlarını yazmışlar... biraz daha tahammüllü olmanı tavsiye ederim. ayrıca salisilik asit içeren herhangi bir "s.o.s jel" veya acne patch işini görecektir, her kozmetik mağazasında hatta marketlerde bile satılan şeyler..

23 ocak 2020 11:18