bu kombin nasil sizce? daha once giymedim denemek istiyorum ama biraz ergen kombini mi acaba dedim. siyah spor ayakkabi ustune siyah kisa ama crop olmayan kazakla dusundum. guzel olur mu sonbahar kombini olarak
cevaplar
Ya uf ne alaka sürekli yeni şeyler mi giymemiz gerekiyor. Klasikleşmişmiş. Ergenlere ergen havasını veren sadece giydikleri değil, hareketleri duruşları tercihleri konuşmaları hatta yüzleri.
Giy süslüm gayet şık olur.
14 eylül 2022 11:33
Süslüm dün benzer bi kombin yapmıştım. Okuyunca alındım galiba. Kusura bakma..
14 eylül 2022 11:37
spor ayakkabı yerine botla kombinlemek bence daha iyi olur süslü
14 eylül 2022 11:39
tesekkurler cevaplar icin susluler. a4 bence de botla daha sik olur. eskort kombini ne alaka anlamadim ama peki..
14 eylül 2022 11:52
Anlamsız ve berbat 👎
14 eylül 2022 12:37
klasik mi, evet. ergen kombini mi, bizim ergenliğimizin kombini olabilir ama bugünün ergenlerinin kombinleriyle alakası yok. bence güzel kombin. ama bu kombin simsiyah biraz gotik durur, tarzınıza ters düşmüyorsa olur. :)
14 eylül 2022 12:54
yakıştıran inanılmaz yakıştırıyor. üzerine bol kazak + aksesuar + iyi bir çanta ile gayet de sonbahar kombini bence
14 eylül 2022 12:57
Ya hangi eskort böyle giyiniyor? Bu bizim gençliğimizdeki liseli kız kombini (gizlinot: Yaş 23). Ne tuhaf tespitleriniz var. Güzel kombinleyebilirseniz olur gayet.
14 eylül 2022 13:00
benim de aklımdan bu geçiyordu bu sıra. şortunuzun modeli nasıl süslü?
14 eylül 2022 13:42
(link: https://images.app.goo.gl/msGk4HzeccvMv9N5A Rachel sen misin?)