siz ve eşiniz alyans takıyor musunuz ?

sorum nişanlı ve evli süslülere. eşiniz takmasa bozulur musunuz ya da siz takmasanız eşiniz?

1. Takıyoruz.ikimiz de bozulurduk ya.

28 ocak 2024 02:09

2. Evli değilim ama iş yerinde karısını 1 ayda 3-4 kadınla aldatan adam alyans takmıyordu. Alyans takmak istemeyen erkeğin gözü %95 ihtimalle dışarıdadır, net

28 ocak 2024 02:10

3. takıyoruz. eşim hiç alyans takmayacak birine benziyor takı aksesuar hatta saat bile hiç kullanmaz ama alyansı aldığımız günden beri bir kez bile parmağından çıkarmadı :d ben hep alyans takmıyorum. tektaş, tamtur veya o gün canım hangi başka yüzüğü takmak istiyorsa onu takıyorum. ama alyans olmasa bile sol el yüzük parmağım hep doludur. eşim bozulmuyor hatta alyans değil de başka bir şey taktığımı fark ettiğini sanmıyorum

28 ocak 2024 02:12

4. Takmıyoruz

28 ocak 2024 03:54

5. Takmaması durumunda ben ona bir takarım O alyansı da zor görür ondan sonra.

28 ocak 2024 04:57

6. Ben seviyorum takıyorum aksesuar gibi görüyorum ama eşim takmıyor. Ben umursamıyorum açıkçası ben çıkarsam eşim de umursamaz dediğim gibi ben aksesuar olarak sevdiğim için takıyorum.

28 ocak 2024 07:55

7. İkimiz de takıyoruz ikimiz de diperi takmasa sallamaz ama o alyansın duygusal karşılığını seviyoruz ikimiz de

28 ocak 2024 09:59

8. İkimiz de takmıyoruz. Bu duruma bozuluyoruz da.

28 ocak 2024 10:02

9. Eşim de ben de takmıyoruz. Ben parmaklarımın şeklinden dolayı kendime yüzük takmayı yakıştırmıyorum. İkimiz de oturup taksak mı takmasak mi diye bir münakaşa etmedik açıkçası. Yani alyansı çıkarıp aldatmak da o alyansı umursamayacak birilerini bulmak da inanın hiç de zor değil.

28 ocak 2024 10:07

10. Takmıyorum, bozulmuyoruz