Bir gün uyandığında, yapmayı isteyipte yapmadığın şeyler için zamanın kalmadığını fark edeceksin.
-Paulo Coelho-
vaktiniz ve imkânınız varken yapabildiğiniz istediğiniz herşeyi yapın. herkesin geç kaldığı birşey vardır. evlilik, okul, çocuk, eğitim. şimdi gelirler sana çok geç onların deneyimiyle seninki bir olmaz derler ama, az deneyimli olman bütün hayatını mutsuz geçirmekten bin kat daha iyidir.
değil. dünya sağlık örgütü bizim 80ve sonrası doğan nesil için 96 yaş ortalama ömür bekliyor. d
35-40 yaşında evlilik ve 3 çocuk sonrasında temel bilim okumaya karar verip bilim insanı ve başarılı olan insanlar var, 60 yaşında hukuk okuyanı var, var da var. Hiçbir şey için geç değil bana sorarsanız insanın motivasyonu var ise.
Herkesin zamanı farklı. Kendinize başkalarını ölçüt almayın. Geç deseler yerinizde mi oturacaksınız yani bu kadar kolay mı? Yürekten istiyorsanız yapın yaşın bir önemi yok. Canınızı sıkmayın lütfen
Sanırım bazı süslüler yanlış anlamış 30 yaşında üniversiteye başlamıyorum. Tıp okumayı düşünüyorum ve yaklaşık 6 yıl sürüyor. Normalde yaşıtlarıma göre 2 yıl kaybım var bu yüzden acaba geç mi kalırım gibi endişelerim var. Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlarr
Neden geç olsun süslüm. Hayat dümdüz giden bir yol değil ki hemen 22 yaşında okul işleri bitsin.
Ben de eşim de 2. Üniversiteyi okuduk, eşim seneye bitiriyor yaşlar 32.
Ben de bunu dusunuyorum su an. su an baslarsam en az 28 yasinda mezun oluyorum ki zor bir bolum olacak okulu uzatma durumu var. 18liklerle ayni sinifta olmak muhtemelen arkadas ortamim vs olmayacak yanliz olacagim. Ama cok istediginiz bir bolumse deger bence