sizce ailemin yaptığı normal mi?

evet küçük değilim 28 yaşındayım evli değilim ama annem ve babam annemin memleketinde 4 aydır kalıyor burası onları sıkıyormuş babam asla gelmek istemiyor. anne ve babamı özledim ve ruhsal olarak iyi bir durumda değildim biliyorlardı. şuan ailemin evinde kız kardeşimle kalıyorum. dediğim gibi, 4 ay yani bence uzun bir süre. keyfi olarak kalıyorlar. koca kadınsın diyebilirsiniz ama bazı aileler böyle şeyler yapmıyor fikrinizi almak istiyorum.

1. 5. ay da olabilir

6 eylül 2024 22:28

2. Keşke senin yerinde ben olsam. Tatile falan gitseler de kafa dinlesem diye bakıyorum

6 eylül 2024 22:30

3. Darısı başıma ya

6 eylül 2024 22:31

4. kızlar yalnızlık zor oluyor ben işsiz kaldım bir de iş arıyorum hiç iyi değilim.

6 eylül 2024 22:32

5. yalnız değilsin ki süslü kardeşin var, her anında yanında olmayacaklar o zaman da üzgün olabilirsin ve bir şekilde baş etmek gerekiyor çünkü hayatın normali olan düşüşler bunlar. hastalık, ölüm, kaza gibi bir şey yaşasanız durum farklı olurdu. sorunuza cevap evet normal.

6 eylül 2024 22:37

6. Yani bence normal benim halalarım falan da ilkbahar gibi köye gider sonbaharda gelir. Hatta bazen kışın. Ama ben olsam ben de özlerim annemler bazen gidiyor 2 hafta falan özlüyorum. Yaşları kaç anne babanın bilmiyorum ama insanlar belli yastan sonra kendilerine iyi gelen yerde durmak istiyorlar. Benim babam da cok sever köy hayatını, birkaç yıl daha calısıp oraya yerlesmeyi düsünüyor hatta.

6 eylül 2024 22:38

7. Sen de git bebisim, havan degisir

6 eylül 2024 22:39

8. Yani 28 yaşındaki kadına bakmak için evde mi kalmaları gerekiyordu yaz vakti. Biraz abartıyorsun süslü.

6 eylül 2024 23:13

9. özlediysen git yanlarına birkaç gün gör gel madem işsizsin keyfi kafa izni ver kendine işte. Sen istiyorsun ruhsal olarak iyi değilsin diye ne yapsın sana insanlar yedirip içirip ayaklarında mı sallasınlar yani :d kardeşin de varmış evde tamamen yalnız değilsin soru bunun neresinde yahu? görünüşte ailen gayet normal ama sen bir psikolojik destek alsan iyi olur. Bu kafayla evli olsan annemi babamı özledim diye adamı evde bırakıp gidersin zaten sende bu potansiyel var yani. Gerçi onu burada yapan biri vardı ilk günlerden evimi yatağımı annemi özledim diye 2 sokak ötedeki evine değil aile evine giden kişiyle bir akrabalık var sizde kesin :)

7 eylül 2024 00:15

10. sen de gitsene süslü 1-2 haftalığına falan? hem özlem giderirsin hem de havan değişir. sonra da geldiğinde aslında kafanı dinlediğini fark edersin. valla kardeşinle öğrenci evi gibi işte mis gibi takılın, eğlenceli hale getir sadece ikinizin olmasını. ben öyle yapardım. bence yaşın itibariyle çok şey değil yaptıkları.

7 eylül 2024 00:17