sizce annem seksist veya kötü biri mi?

benim annem bir ilaç firmasında kimya mühendisi. bir arkadaşım var, bu kızın ailesi çok tutucu. kızın da bekaret korkusu var. sevgilisi istiyor diye anal seks yapıyorlar. fakat son zamanlarda buraya yazmak istemeyeceğim bir problemi oldu. bana annene sorar mısın, bunun için bir ilaç var mıdır dedi. ben de sordum. annem de en yakın zamanda doktora gitmesi gerektiğini, en iyisini doktorun bileceğini söyledi. ama böyle buz gibi bir sesle. ya dedim hiç üzülmedin mi. annem de şunu dedi ‘arkadaşını tanımıyorum. ayrıca kusura bakma ama başkasını mutlu etmek için kendine böyle bir saygısızlık yapan biri için de üzülmeyeceğim.’  biraz şaşırdım açıkçası. kızın yaptığı yanlış tamam da insan biraz da olsa üzülür.

1. Elalemin aptallığına Neden üzülsün yahu böyle anneden böyle bir kız çıkmış kadın üzülse üzülse buna üzülür kadın mis gibi annen var kıymetini bil arkadaşın aşırı cahil annene sorar mısın bunun için ilaç var mı ne ya inşallah buradaki arkadaşım dediğin aptal sen değilsindir.

2 temmuz 2021 18:20

2. Ben değilim. Ya demek istediğim böyle sinirli bir şekilde dedi bunu. Yazık kıza falan der diye düşünmüştüm.

2 temmuz 2021 18:24

3. süslü siz hiç anal seks yaptınız mı? türk porno sitelerinde 2 dk gezinirseniz, bekaret yüzünden birlikte olmayan sevgililerini anala ikna etmeye çalışan ve ağlata ağlata penetre eden, üstüne bunu gizlice çekip paylaşmış erkekleri görürsünüz. seksizmin anlamını bilmiyorsunuz muhtemelen. anneniz haklı. ben de kendilerine hiç saygılarının olmadığını düşünüyorum (gerçekten analdan zevk alıp yapanları tenzih ederim).

2 temmuz 2021 18:25

4. Hayır yapmadım süslü. Dediğim gibi kızın yaptığı yanlış zaten. Ama annemin bu kadar katı olmasına şaşırdım çünkü genelde baya yumuşak davranır insanlara.

2 temmuz 2021 18:26

5. Neden üzülsün ki hayır kotu biri de değil. 35 yaşındayım yillardir cinsel hayatım var kendime saygım oldugui için anal seks denemem korunmadan beraber olmam. Belli bir yaşa gelmiş insanlar kendini düşünmeli.

2 temmuz 2021 18:29

6. seksistin ne olduğunu bildiğinize emin misiniz? Kızın kendine saygısı olmayan bir aptal olduğu açıkça ortadayken neyine üzülsün anneniz

2 temmuz 2021 18:29

7. Tamam süslüler. Ben yanlış biliyorum sanırım.

2 temmuz 2021 18:32

8. Bunun tam tersini düşünse seksist olabilirdi. Mesela erkeğimi mutlu ediyim de kakamı tutamasam da olur diyen o arkadaşınız seksist.

2 temmuz 2021 18:39

9. Ya bence kaç yaşına gelmiş kadının yeterince mantıklı değil diye kızı yaşındaki birini yargılaması doğru değil. Arkadasiniza da geçmiş olsun umarim düzgün bir düşünce yapısına sahip olur bu olaydan sonra.

2 temmuz 2021 18:40

10. Anneniz aşırı haklı. Saygı duydum kendisine.

2 temmuz 2021 18:45