sizce arkadaşıma bunu sormak için mesaj atmalı miyim?

üniversite son sınıftan beri arkadaşım kendisi, yaklaşık 4 senedir. bir ara sık sık görüşüyorduk, haftada bir falan. bir süredir mesajlarıma kısa cevaplar veriyor ve görüşelim diyince bu ara vaktim yok yazıyor. en son yine yazdım cumartesi görüşelim mi diye, ki son 3 aydır hiç buluşmadık. cevap olarak cumartesi hiç vaktim yok dedi. hem de ertesi gün yazdı bunu. ben de haftaya cuma veya iki hafta sonra cuma görüşelim mi dedim. cevap vermedi. ben de yine yazdım. nasıl olduğunu, neler yaptığını sordum. geçtiğimiz aylarda depresyonda olduğumu yazdım. yine bir gün sonra yanıtladı ve cevap olarak "haftaya veya iki hafta sonra da müsait değilim. ben sana mesaj atarım müsait olunca" yazdı. yani ben o kadar sormuşum nasılsın nasıl gidiyor diye. hiçbirine cevap yok. ben de peki dedim. sonra yine mesaj attım. herşey yolunda mi yoksa bir sorun mu var diye sordum. saatler önce gördü ve cevap vermedi hala. benim bazı sorunlarım vardı. sanırım onları anlattığım için sıkıldı. bu yüzden mi görüşmek istemiyorsun, oyalıyorsun veya sebebi bu değilse nedir diye sormak istiyorum. yani devamlı ertelemek yerine görüşmek istemiyorsan açıkça söyle diye mesaj atsam mi? içimde kalmasın diye. açıkçası böyle belirsiz olması sinir ediyor. sebebi neyse bilmek istiyorum ve bir daha da yazmam zaten söyleyince

1. KIZ SENİ SİKTİR ETMİŞ SÜSLÜ. İCİNDE KALACAKSA SOR SONRA UZATMADAN BİTİR KONUSMAYI DAHA DA YAZMA BENCE

15 mart 2023 16:05

2. Atma ya.kopmanız normal kendine yüklenme süslü.

15 mart 2023 16:11

3. süslü ne sorunu anlattın merak ettim? sorunların neydi? arkadaşın insan ilişkileri konusunda etik davranmıyor görüşmek istemese bile direkt söylemesi olgunca bir davranış olurdu. boşver takma kafana.

15 mart 2023 16:19

4. anonim 3: neden silerdiniz telefonunuzdan?

anonim 4: normal sorunlar. iş yerindeki problemler, ilişki problemleri, depresyonda hissetmem vs.

15 mart 2023 16:28

5. Bu kadar net bir siktir etme olamaz. Bir daha da yazma diye ben sana haber veririm demiş. Ben olsam vazgeç bu işten derim iletişime baya kapatmış kendini.

15 mart 2023 16:29

6. Görüştüğünüzde sıkıldığını hissediyor muydunuz? Veya sadece siz mi dert anlatıyordunuz onu hiç dinlemiyor muydunuz?

15 mart 2023 16:31

7. süslü burçlarınız ne?

bende bir arkadaşımla görüşmeyi kesmistim. 4 senelik arkadasımdı oda. eski sevgilisini çok anlatıp duruyordu bende bayılmıştım en son onu dinlerken. belki ilişki sorunların onu kötü etkilemiş olabilir. aile iş psikolojik problemler sıkıntı yaratmıyor ama aşk meşk sevgili konularına katlanamayan insanlar var.

15 mart 2023 16:34

8. Ne bunaltmışsın yaa kızın mesaj geldiğinde nasıl sinir olduğunu tahmin edebiliyorum. Sen zaten arkadaşını özlediğin için değil derdini anlatmak için buluşmak istiyorsun kızla. Muhtemelen konuşmaya başlayınca sadece kendinden bahsedenlerdensin. Kız da haklı olarak bıkmış senden. Açık açık söyleyememiş ama anlaman için de gayet net bir tavır göstermiş. Hala yazayım mı diyorsun anla.

15 mart 2023 17:01

9. ay yazma daha fazla istemiyor buluşmak

15 mart 2023 17:19

10. Ben bu olayin benzerini yasadim ama karsi taraftim. Gercekten sevdigim bi arkadasim artik biktirmisti surekli dert anlatmasi ile. Yani benim de buyuk sorunlarim vardi o donem mesela ama konu asla bana gelmiyordu ve maalesef ben cok iyi bi dinleyiciyim hani olur ya derdini rahatca anlatabilecegin seni yargilamayacak, bos tavsiye vermeyecek falan. Ben calisiyordum o dogum iznindeydi bir de. Sabah bi baslardi mesajlar... Ben surekli cevap vermemeye basladim bi sure sonra, belli etmeye calistim asla anlamadi. O halde bi insana da yeterrrrrrrrr gercekten lutfen artik anlatma ayni seyleri diyemiyosunuz. Cok onemli bi isim oluyordu mesela tam ortasinda arka arkaya mesajlar. Gordugumde offff ya yeter diyordum. Sonra diyordum ki Klara benim su an su isim var saba yazarim bitince. Aninda bi mesaj : yaa dogru unutmusum o isini nasil gidiyor? Bu arada sana sunu demeyi unuttum bla bla...

Neyse bir sure sonra konustum kendisi ile elbette. Su an samimi arkadas degiliz.

15 mart 2023 17:48