Bu soru burçlara inananlar için. Benim deneyimime göre ikizler kadını çok yalan söylüyor. yengeç kadınları hep kendini haklı gören bencil insanlar. Balık erkekleri de manipüle etmeye yatkınlar. Ama benim en sevmediğim kesinlikle yengeç. İyi görünürler ama içten pazarlıklı oluyorlar. Akrep ise mesela daha soğuk görünür ama ona rağmen içinde samimi biri vardır
Başak erkeği hiç arkadaşım olmadı ama sevgililik konusunda hiç memnun değiller onlardan arkadaşlıkları da mı kötü
balık kadınına da erkeğine de hiç güvenmem
Gelmiş yine yengeç takıntılı bir manyak. Yengeç burçları sağlam arkadaş olurlar severlerse canım demek ki sen hiç yengeç Burcu tarafından sevilmemişsin.
Yengeç kadını. Erkek meraklısı evli de olsa hayatında biri de olsa birine çok yakışıklı demekten geri kalmaz hep daha iyisini hayal eder sizinkine bile sulanabilir ama öyle masum görünür ki sakın bunu her yerde iddia etmeyin yoksa herkesi ponçikliğiyle ele geçirir ve siz şizofren falan oluverirsiniz çünkü o ponçik. Ayrıca kendisi tam bir materyalisttir yine ponçikliğin içine yedirilmiş bir para gözlülük vardır bunlarda ortamda mesela ortak içilen çaya kahveye kim ne kadar ödemiş hemen çetele tutulur ben ayrı vereyimcidir ben nakit vereyimcidir ya da size atmak ister ödediğinizi eee aynı şekilde siz de ona atın tabi bir kuruşu nasip değildir arkadaşlarına. İndirim delisi olur nerde ne ucuz anında bulur alır ölücü kılıklı ve övünür bunla bi şeyin güzel olmasından ziyade ucuz olmasına bayılır pahalı bir şey alınca uyuyamıyorum gibi cümleleri vardır. Öyle işte güya anaç derler ama tam bir sinsirella
A3 yengeç burcusun galiba. maalesef eğer bir çıkarı yoksa yengeçler sevmiyor. O kadar çok yengeç tanıdım ki her tanıdığım yengeç böyleydi. Mesela sınıfta bir kız vardı tek başına kalınca sevmediği kızla yakın arkadaş oluvermişti. Halam da yengeç, o da çıkarcı ve bencil. Çıkarı bittiği an siler. Dışarıya karşı iyilerdir güleryüzlülerdir ama içlerinde çıkar hesabı yapıyorlar maalesef. Halam mesela 25 kuruşunu kıyamaz. Yengeç eski arkadaşım da öyleydi zaten neden eski olduğu bellidir. İkinci olarak, yengeçlerin alınganlık yapıp kimse beni arayıp sormuyor diye trip atmaları da var. Kendisi arayıp sormaz ama başkaları yapmıyor diye triplere girer.
İkizler kadını arkadaşım o kadar ağzı laf yapan biriydi ki haksız olduğunu sağır sultan bile bilse canla başla kendini savunmaya çalışırdı manipüle ederdi. Annesine bile gözümüzün önünde 10 tane yalan sayardı. Hatta iyi yalan söylemenin yolunu da söylemişti. Sanki gerçekten öyleymiş gibi hissetmek gerekiyormuş hahaha oyuncu misali yani. İkizler ve yengeç burcu ile kesinlikle arkadaş olmam artık yediğim kazıklar yetti.. ee hep kötü burçlar söyledik biraz da iyi burçlar söyleyelim..
Oğlak kadını iyi. Adil ve dost canlısı oluyorlar. Haklarında cimri dense de bir oğlak kadınından gördüğüm paylaşımcılığı kimsede görmedim.
A6 yükselenden ötürüdür belki bilmiyorum ama bu arada ikizler burcu kesinlikle çok eğlenceli. Birlikte çılgınlıklar yapma konusunda bir numara gerçekten. Hani böyle eğlenceli vakit geçireyim ama çok yakın arkadaş olmayayım insanı. Manipülasyon ustaları çünkü ve benim arkadaşımda ciddi bir çekememezlik vardı kıskançtı baya. Ama birlikte güzel vakitler geçirdik geçmişte eğlencelidir yani