sizce ben kotu arkadas miyim? gercekten sıkıldım yoruldum artik?

arkadasimi seviyorum gercekten hep yaninda olmaya calisiyorjm ama sevgilisiyle cok toksik bir iliskisi var. ilk baslarda uzun uzun konusuyordum, tavsiye veriyordum. ancak artik konuyu ne olursa olsun kavgalarina vs getiriyor. ben ailevi sebeplerden oturu 1 aydir sehir disindayim. bugun beni aradi ilk 10 saniyede dedigi sey su "napiyosun sesini duyayim diye aradim ben gercekten x'e sinir oluyorum bla bla bla" boyle düşündüğüm icin de kendime kiziyorum arkadasim sonuc olarak ama ne madar tavsiye verirsem vereyim yine o çocuğa dönüyor zaten. cocuk onunla dalga da geçse, ona hakaret de etse, imalarda da bulunsa "yok bi daha olursa sert cikarim" diyip kapatiyor sonra gelip bana anlatiyor. sizce sıkıldığım icin kotu bi arkadas miyim? dinlemek gelmiyor artik icimden onun icin de üzülüyorum

1. Off çok toksik. Ben senin yerinde olsam arkadaşlığımı bitiririm. Birde senin nasıl olduğunu merak etmiyor ki kendi derdini anlatmak için arıyor. Bildiğin kullanıyor seni. Böylelerine açıklama bile yapmana gerek yok yolla gitsin. İleride anlar yaptığı hatayı.

9 temmuz 2021 04:07

2. a1 aslinda gercekten cok iyi, cok eglenceli bir kiz. sevgilisi yokken ki halini dusunuyorum da cok egleniyorduk gercekten. derdini dinlerim tabiki de ama mesela bagimsiz x konusundan konusurken birden konuyu cocuga getiriyor, bana boyle boyle yapiyor diyip sovuyor sayiyor sonra cocuk arayinca tatli tatli konusuyor.

e hani o zaman beni neden katiyorsun isin icine madem hemen yumusayacaksin?? bunu anlamıyorum

9 temmuz 2021 04:12

3. Süslü sen değilsin ama bence arkadaşın kötü. Arkadaşın seni merak ettiği için ya da seni dinlemek için aramıyor, kendi derdini anlatmak İçin arıyor, yani seni kullanıyor. Arkadaş aralarında derdini paylaşmak tavsiyede bulunmak olmalı tabii ama bu karşılıklı olmalı, tek taraflı olmaz. Benim de arkadaşım böyle idi: kendi derdini anlatır anlatır, ben de uzun uzun teselli edecek cümleler kurardım ama ben kendi derdimi anlatmaya başladığımda iki kelimeden oluşan cümle kurar, konuyu kapatmak İçin de  şarjı bitmek üzere olurdu. Yani o beni dinlemezdi, beni ağlama duvarı bellemiş sadece kendi ağlardı.

9 temmuz 2021 04:16

4. Benimde bi arkadaşım böyleydi hala konuşuruz ama artık eskisi kadar samimi değilim yazdığı zaman direkt cevap vermem geçiştirme cevaplar veririm siz ne derseniz diyin toksik ilişkisine aynen devam edecek siktir edin

9 temmuz 2021 04:16

5. A3 e de katılıyorum bende ne zaman derdimi anlatsam o derdini anlattığında uzun uzun konuşur akıl verirdim valla inanır mısın onum tek dediği sen bilirsin kanka bu yani ilk anlamıyodum ama belli zamandan sonra buluşurkende artık sürekli derdini anlatmaya başlayınca siktir ettm

9 temmuz 2021 04:17

6. a3 evet gercekten anlatmak icin geliyor gibi. hani diyorum bak soyle soyle yap artik vs ama bir kulagindan girip digerinden cikiyor. anlatmaya kaldigi yerden devam ediyor. olaylar da hep ayni. cocuk baya hakaret vari seyler soyluyor, saygisizlik yapiyor, arkadasim da bana anlatip bir daha olursa ayrilalim dicem diyo. sonra kisir dongu en bastan.

dertlesmek olursa tabii seve seve ama sadece dinlemem icin anlatiyormus gibi

9 temmuz 2021 04:20

7. a4 yani hani bosvermek de istemiyorum dedigim gibi arkadasim sonucta. ama ne kadar kabul olmaz seyler yasasalar bile devam ediyorlar zaten artik ben de ne diyecegimi sasirdim. resmen teselli cumlem kalmadi

9 temmuz 2021 04:21

8. Süslü ben arkadaşıma çok uzun ve gerçekten dost acı söyler diye başlayan cümleler kurmuştum ne kadar saf ve salak olduğuna dair 2 yıl derdini dinledim sonra ne oldu diyim erkek arkadaşı ikimizin konuşmasını istemiyormuş bana aynen bunu dedi çocuk bunu boşverince tekrar yazmaya başladı seninkide aynen böyle olacak bak emin olabilirsin yaşın kaç bilmiyorum bana küçüksün gibi geldi hiç uğraşma arkadaş dediğin elbet birbirinin derdini dinler ama acaba sana soruyo mu bi derdin var mı ya da hiç şey diyo mu önce halini hatrını sorayım hiç acaba kafasını sikiyo muyum karşımdakinin diye bu kadar saf olmayın

9 temmuz 2021 04:25

9. hayir a4 simdi dusundum hic sormuyor bana. genelde gunaydin yaziyoruz sonrasi gece  telefonda olan kavgalarını anlatiyor. oglenleri bulusuyorlar. aksam eve gelince de bugun boyle boyle oldu diye onu anlatiyor. yasimiz 20 bu arada

9 temmuz 2021 04:28

10. Bir sey anlatirken cok kisa ve duz cevaplar verin. Erkek arkadasini hakli cikarin. Yüz yüze konuşurken başka şeylerle ilgilenin 'hı hı' falan diyip geçin. Böyle insanlara laf atmaya uğraşılmaz. Arkadaş grubumda neredeyse aldatılan ve türlü toksikliklere maruz kalan arkadaşımız konuşurken bir anda bir diğer arkadaşımız olumsuz bir şey söyledi diye 'senin ilişkin olmadığı için anlamazsın normaldir' demişti.

9 temmuz 2021 06:49