sizce biseksüel miyim? başkasının gözünden nasıl gözüküyor merak ediyorum?

aslında bu hissettiğim şeyin tam olarak biseksüellik olmadığını biliyorum ama başka nasıl sorabilirim bilemedim. belki benim gibi hisseden birileri vardır diye düşünüyorum. şöyle ki, hayatım boyunca hep erkeklerden hoşlandım, şu anda da 2 yıldır süren bir ilişkim var. cinsel hayatımızdan da gayet memnunum. ama ergenliğimin başlarından beri kadın vücuduna ilgi duyuyorum. seksi, güzel vücutlu kadınların pornolarını izlemeyi çok seviyorum ergenlikten beri. o yaşlardan beri kadın vücudundan çok etkileniyorum. haftada 2-3 kez porno izleyerek mastürbasyon yaptığım zamanlar oluyor, bana çok geliyor bu sayı. şu anda pandemiden ve her zaman ev tutma imkanımız olmadığı için erkek arkadaşımla ayda 1-2 kez cinsel ilişki yaşayabiliyoruz ( ki benim için normal bir sayı bu) bu sebeple sexting de yapıyoruz bazen. yani ne zaman istesem sevgilimle sexting yapabiliriz ama ben porno izlemek istiyorum ve sevgilime de bu durumu söyleyemiyorum. erkeklerdense kadın vücudu daha çok tahrik ediyor beni. porno seçerken erkeklere hiç bakmıyorum bile. ama bir kadından hoşlanmam, arkadaşlığın ötesinde sevmem mümkün değil kesinlikle. kadınlarla yalnızca cinsellik anlamında da olsa bir ilişki yaşamak isteyeceğimi düşünmüyorum pek. benimle aynı durumda olanlar var mı? ya da benim bu eğilimim heteroseksüel mi sayılır sizce?

1. Ben de daha önce duygusal açıdan bir kadından hoşlanmadım. Ben de böyleyim. Soruyu beklemedeyim

23 mayıs 2021 18:25

2. ben de aynıyım biseksüel olduğumu düşünmüyorum

23 mayıs 2021 18:25

3. süslü ben de böyleyim. bir kadına aşık olmadım. erkeklerden hoşlandığıma eminim ama kadın vücududa hoşuma gidiyor. bence biseksüel olmaya meyilliyiz.

23 mayıs 2021 18:27

4. ben de boyleyim ve biseksuel oldugumu dusunmuyorum. benim gibi kisilerin oldugunu bilmek guzel.

23 mayıs 2021 18:29

5. +1

süslü o kadının kendimiz olduğunu (yani o durumdakinin biz olduğunu) düşünerek tatmin oluyor olabilir miyiz?

Ben biseksüel olduğumu düşünmüyorum yani 26 yaşındayım abi bu zamana kadar bi kadına çekim hissederdim herhalde. hiç öyle fotoğraflara bakıp canım bi kadını da istemedi

23 mayıs 2021 18:31

6. Aradaki fark şu, o pornoyu izlerken o kadınla empati yaparak onun aldığı zevki izlemek mi sizi tahrik ediyor yoksa o kadının vücuduna dokunma, ona zevk verme isteği mi tahrik ediyor? Ben biseksüel bir kadın olarak porno izlerken o kadına dokunma düşüncesi bana zevk veriyor. Eğer size zevk veren "o kadının yerinde olma" düşüncesiyse biseksüel değilsiniz.

23 mayıs 2021 18:37

7. benim gibi hisseden/düşünen birilerinin olmasına gerçekten çok sevindim. bir de eklemeyi unutmuşum ama ben porno izlerken kendimi kadının yerine değil erkeğin yerine koyuyorum. bu yüzden de sürtünerek yüz üstü mastürbasyon yapıyorum çoğunlukla. gerçek ilişkide ise tam tersi bir durum oluyor doğal olarak ama altta olmayı daha pasif olmayı seviyorum gerçek ilişkide

23 mayıs 2021 18:37

8. ben de böyleyim süslü. ben kişisel olarak biseksüel eğilimim olduğunu düşünüyorum artık ama çünkü bir kadınla sevişirken bir erkeğin bizi izlemesi fikri falan çok azdırıyo beni :d

23 mayıs 2021 19:05

9. Ben de aynı şekildeyim ama izlerken o kadına dokunma veya başka şeyler yapmak geçmiyor aklımdan. Şu zamana kadar ne cinsel ne duygusal bir çekim hissetmedim hiçbir hemcinsime karşı, erkeklere ilgi duyuyorum. Aynı zamanda bir kadınla sevişme fikrini hayal ettiğimde gerçekten bunu istemiyorum yani hoşuma gitmiyor. Sadece kadın vücudunu beğeniyorum sanırım mesela mast yapan bir erkeği izlemektense kadını izlemeyi tercih ederim. Pornoda da sanırım genelde farketmeden kendimi o kadının yerine koyuyorum.

23 mayıs 2021 19:31

10. @anonim10 ben bir kadınla birlikte olmak istemezdim çünkü o tarz bir yönelimim yok aslında, yalnızca pornolarda çok hoşuma gidiyor. zaten erkek cinsel organı olmadan o sevişme tatmin edici olmaz benim için. Ama erkeklerin nasıl hissettiğini çok merak ediyorum, mesela sırf bu yüzden yalnızca 1 günlüğüne erkek olmak isterdim. ama aynı şekilde erkeklerin de bizim nasıl hissettiğimizi merak ettiğine eminim.

23 mayıs 2021 19:45