sizce bu ürünün meme büyütme gibi bir etkisi olabilir mi? yoksa sadece zaten büyük olan memeyi toparlar mı?

bahsettiğim ürün (link: https://www.hepsimis.com/memintolar-da-tombikto-sikilastirici-gogus-bakim-serumu-63 bu) link ölüyse yoruma koyarım tekrar. böyle yağlarla etki etmez diye biliyordum ama sayfada kullanıcı yorumları o kadar olumlu ki şaşırdım. toparlamasının dışında a cuptan b cupa geçenler, sütyenini daha çok dolduranlar vs varmış. kullanan var mı veya ne düşünüyorsunuz?

1. memintolar da tombikto ne ya hahha böyle isim mi olur, adı bile güven vermedi. ama takipteyim yine de.(gizlinot: swh)

25 şubat 2021 12:07

2. süslü hepsimis sayfasındaki ürünlerin ismi hep öyle bir değişik ahhahah sevdiğim de bir sayfa diğer ürünleri başarılı ama bu ürün dedikleri gibi a dan b ye vs geçiriyorsa denenir sanki.

25 şubat 2021 12:09

3. siteye bi baktım da bunlar ne saçma ürün isimleri. ne ürün isimleri ne de açıklamalar hiç profesyonel değil. ben yorum göremedim bu arada ama hiçbir yağ göğüslerinizi yazdığınız gibi toparlamaz. o yorumları birine yazdırıp kendi sitene koymak da zor bir şey değil zaten, ben güvenilir bulmadım. cerrahi müdahele olmadan dışarıdan uygulanan hiçbir ürün göğüslere böyle şahane sonuçlar verdirmez.

25 şubat 2021 12:11

4. a3 evet haklısınız yorumlar sitede değil, instagram sayfalarında öne çıkanlarda belirtmeyi unutmuşum. Cevaplar için teşekkür ederim.

25 şubat 2021 12:23

5. evet anonim6 aynı şekilde düşünüyorum