sizce bu adam intikam almış olabilir mi :d?

süslülerim merhaba. geçen ay bir adamla tanıştık, sohbetimiz uydu falan derken görüşelim dedik bayramdan 1 gün önceye randevulaştık. akşam 9da görüşecektik bana 5 gibi yakın bir akrabamın hastalık haberi geldi ve hastaneye gitmek zorunda kaldım ve bu kişiye de söyledim sorun yok dedi geçtik. neyse dün konuşurken bugün için yine plan yaptık. 8de görüşecektik bana 4-5 gibi ben bugün iptalim yorgunum kusura bakma dedi. ben de geçmiş olsun sorun yok dedim geçtim. sizce geçen görüşmeyi ben iptal ettim diye bu sefer de ben edeyim mi dedi bu ahahaha çünkü evler de oldukça yakın yani. çok görmek istiyordu beni bir anda yorgunum demesi tuhaf geldi de :d

1. bana olabilir gibi geldi. çünkü bir akrabam rahatsızlanmış aşırı yapay bir bahane gibi, adam inanmamış resmen. bir şekilde o konudan bahsedebilirsiniz inandırmak için.

18 ağustos 2019 21:08

2. Ay çok iyi fikir süslü. Akrabam da teyzem ve kalp spazmı geçirmesiydi :( sonraki konuşmalarımız gayet iyiydi gerçi ama büyük ihtimalle inanmadı tabii. Muhabbet açılınca bundan bahsedeyim ben.

18 ağustos 2019 21:09

3. 27/32 evet netten tanıştık. Yok süslüm evli olduğunu hiç sanmıyorum

18 ağustos 2019 21:12

4. akrabam rahatsızlandı mı dediniz, teyzem kalp spazmı geçirdi mi dediniz? bu arada geçmiş olsun

18 ağustos 2019 21:13

5. Teyzemle ilgili bir durum var hastaneye gitmem gerekiyor demiştim. O an da biraz panik yapmıştım pek bilgi verememiştim

18 ağustos 2019 21:14

6. Bayram için memleketine gitmişti dün akşam gelmişti. Yaklaşık 7-8 saat araba kullandı. Yorgun olması normal de bilemedim. Bana intikam gibi geldi 😁

18 ağustos 2019 21:18

7. bence evli.