sizce bu bir çeşit aldatma mıdır?

erkek arkadaşımla bir yıldır uzaktan ilişki yasiyorduk. okul açılınca bir araya geldik. dün telefonunda youtube gecmişinde şey gördüm. hani youtube da 5 saniye süren hikayeler var ya instagramdakine benzeyen onlardan birinde dans eden bi kadinı izlemiş. tiktok videosu sanırım. 5 saniye bir şey. kadın dans gibi bir şey yapiyor. bunu görünce çok rahatsız oldum. ayrılmaya kadar gidecek gibiyim hatta. bunun dışında bi şeyini görmedim. telefonu hep elimde. sosyal medyasi yok. bu arada bu guvensizligimin asil sebebi annemin babami defalarca aldatması. çok pişman olup ağladı. biraz da duygusal biri zaten. ayrılmayi düşünüyorum. siz napardiniz bu durumda?

1. okuyanlara teşekkürler. Yazim ve noktalama hataları icin ozür dilerim acele yaziyorum.

29 ekim 2021 13:43

2. Şaka mı bu? Adam bir de ağlıyor vay anasını millete düşenlere bak bir de bana denk gelenlere

29 ekim 2021 13:44

3. Ama kadini izlemis. Kalcasi , memeleri için izlemiş belli ki. Çok pişmanim diyor ama ne bileyim.

yaslar 21 22

29 ekim 2021 13:46

4. Abartmasak mı

29 ekim 2021 13:47

5. neden oyle diyorsunuz?

siz rahatsiz olmaz miydiniz?

6. ayrıl adam senden kurtulur

29 ekim 2021 13:47

7. Rahatsız olmak farklı bir şey bunun aldatma olarak görülmesi farklı bir şey ss adama izleme böyle şeyler dersin olur biter izlediği şeye göre ayrılacaksak ohooo

29 ekim 2021 13:48

8. hatta kadinda Ece Ronay sanirım. Mehmet ali erbilin taciz ettiği kadın. Dans ettiği bir video. Okul acilmadan once izlemiş. Bu bi bahane mi dedim bende.

29 ekim 2021 13:48

9. ayrılmayı düşünecek kadar, karşımdakini ağlatacak kadar rahatsız olmazdım? ayrıca isterse porno da izler. sevgilimin porno izlemesi beni hiç rahatsız etmez mesela, aşırı doğal bir şey bence.

29 ekim 2021 13:49

10. Siz böyle diyince rahatladığımı fark ettim. Ama yine dünden beri her konuştuğumuzda çıban gibi aklimda bu durum.

29 ekim 2021 13:50