sizce bu cocuga yurumeli miyim?

ayni sinifta oldugumuz bi cocuk var bu yazmak istedigim de onun yakin arkadasi ama ayni okulda degiliz. ortak olarak da sadece ayni sinifta oldugum cocuk var ama o beni bi sekilde gorup istek atmisti takiplesiyoruz. cocugu baya begendim nasil adim attirsam ya da ben ayni sinifta oldugum cocuga bu arkadasin bzim okulda falan mi desem ya da direkt ona mi desem? ay susluler yardim edinn

1. Araya kimseyi sokma direk mesaj at.

31 temmuz 2021 20:33

2. ne yazsam suslu

31 temmuz 2021 20:44

3. Ortak arkadaşınız var değil mi? Hiç story atıyor mu?

31 temmuz 2021 20:52

4. ortak sadece o dedigim cocuk var suslu, zaten takiplesiyoruz da. ayni sinifta oldugum cocukla da yakin degilim.

evet hikaye atiyor.

31 temmuz 2021 20:55

5. Bence ne yazarsan yaz, yürüdüğünü düşünecektir. Ondan bence kaybedeceğin bir şey yok. Ben olsam direk selam naber işte x nerden tanıyorsun tarzında bir giriş yapardım ya da öncesinde bir kaç hikayesine yazıp, ondan sonra konuşmaya başlardım. Ama ben bu işlerde biraz hızlıyım ve risk almayı severim. Sen yapar mısın bilemem.

31 temmuz 2021 20:57

6. inanir misin suslu ben de hep pat diye yazarim ve hep fos cikar hahags o yuzden artik yavas adim atmak ve acik acik yurumek istemiyorum hep reddedildim cunku.

yurudugumu dusunmesin diye selam falan yazmak istemiyorum ama haklisini her turlu oyle dusunecek. acaba sen benim okulda misin hic gormedim falan yazayim mi ne dersin

31 temmuz 2021 21:00

7. Evet çok mantıklı, şey diyebilirsin. X ile ortak arkadaş olduğumuzu görünce aynı okulda mıyız diye merak ettim dersin. Oradanda lanet olasıca korona muhabbetine bağlarsın. İşte bir okula bile gidemiyoruz ki aynı okulda mıyız onu bile bilemiyorum tarzında. Kızzz aman nolcak kaybedecek neyin var. Düşe kalka büyüyeceğiz.

31 temmuz 2021 21:03

8. ooo evet suslu o dediginiz cumle cok mantikli corona falan yaa heyecanlandimm hhsg cooook tesekkur ederim opuyorum sizi benimle ilgilendiniz bu kadar cok iyisinizzzzzz

31 temmuz 2021 21:06

9. Ss konuşursanız muhakkak güncelle burayı bende heyecanlandım :D