sizce bu ilişkide bir problem mi?
kızlar ben ne zaman biraz trip atıp ciddi konuşuyor olsam sevgilim de aynı moda geçiyor. yani trip atan taraf benim aslında, biraz gönlümün alınmasını konunun yumuşatılmasını falan bekliyorum ama erkek arkadaşım da ciddileşiyor ve gönlümü alma çabasına girmeden çok rasyonel davranıyor. kendisi aşırı gururlu biri ondan sanırım. örneğin son konuşmamız şöyleydi: şu an aile evinde, yasak biter bitmez 17sinde direkt gelemeyeceğini söyledi. 18 19 20 gibi olur dedi. direkt gelirse ailesine ayıp olurmuş, sanki onlardan kaçıyomuş gibi anlaşılırmış. ben de "sen bilirsin" yazdım işte tripli bir şekilde. "evet, gelcem işte yasaktan sonra kısa zamanda." dedi. tamam dedim konuşma bitti. yani benim beklediğim tavır şu "bebeğim üzülme trip atma, ailem üzülür ondan hemen gelemem ama 18de gelmeye çalışırım"
çünkü normalde böyle biri yani normal tavrı çok şefkatli sakindir. ama ben ne zaman trip atacak olsam (sanırım haksız bulduğu triplerimde) o da ciddi bi tavra bürünüyor. sizce aşırı gururlu biri için normal mi? böyle bi tavır beklememeli miyim? bana göre sevgilimin alındığı konu saçma olsa da ben böyle davranmazdım ondan soruyorum.