sizce bu ilişkide bir problem mi?

kızlar ben ne zaman biraz trip atıp ciddi konuşuyor olsam sevgilim de aynı moda geçiyor. yani trip atan taraf benim aslında, biraz gönlümün alınmasını konunun yumuşatılmasını falan bekliyorum ama erkek arkadaşım da ciddileşiyor ve gönlümü alma çabasına girmeden çok rasyonel davranıyor. kendisi aşırı gururlu biri ondan sanırım. örneğin son konuşmamız şöyleydi: şu an aile evinde, yasak biter bitmez 17sinde direkt gelemeyeceğini söyledi. 18 19 20 gibi olur dedi. direkt gelirse ailesine ayıp olurmuş, sanki onlardan kaçıyomuş gibi anlaşılırmış. ben de "sen bilirsin" yazdım işte tripli bir şekilde. "evet, gelcem işte yasaktan sonra kısa zamanda." dedi. tamam dedim konuşma bitti. yani benim beklediğim tavır şu "bebeğim üzülme trip atma, ailem üzülür ondan hemen gelemem ama 18de gelmeye çalışırım" çünkü normalde böyle biri yani normal tavrı çok şefkatli sakindir. ama ben ne zaman trip atacak olsam (sanırım haksız bulduğu triplerimde) o da ciddi bi tavra bürünüyor. sizce aşırı gururlu biri için normal mi? böyle bi tavır beklememeli miyim? bana göre sevgilimin alındığı konu saçma olsa da ben böyle davranmazdım ondan soruyorum.

1. Gururla ilgisi yok be süslü. Bu yüzden de adama trip atma gözünü seveyim. Çok gururlu biri değilimdir ama sevgilim bana bu cevapları verse ben de umursamam He deyip geçerim.

Gerçekten kalbinizi kıran bir durum yok ortada çünkü. Böyle her şeye trip attığınız için adam şu an pek önemsemiyor olabilir.

2 mayıs 2021 10:45

2. süslü kalbimi kıracak bi durumda da aynı şekilde davranıyor ama. bu olay triplik değil bence de ama şu umursamaz tavrı beni delirtiyor.

2 mayıs 2021 10:47

3. Süslü çoğu şeye trip attığım için venim erkek arkadaşım da artık triplerimi önemsemiyor. Kilit nokta bu

2 mayıs 2021 10:49

4. Iliskide problem mi diye sordugunuz sevgilinizin tavri saniyorum ama bence problem olan sizin anlamsizca trip atmaniz. Anlamiyor bile olabilir yani. Sen bilirsin demissiniz ne diyecekti ki? Sorun yok gibi anlasiliyor bu lafinizdan. Eger sorun varsa trip atmadan iletisime gecebilmeniz gerekiyor.

2 mayıs 2021 10:55

5. gururla alakası yok, sevgiliniz mantıklı bir sebep sunmuş siz pışpışlanmak istiyosunuz. Tabi ki yrtişkin insanlar olduğunuz için de isteğiniz karşılık bulmamış.

2 mayıs 2021 10:57

6. "Hemen gelemem aileme ayıp olur" cümlesi ile "ailem üzülür ondan hemen gelemem" cümlesi aynı kapıya çıkmıyor mu acaba yoksa ben mi çok düz bakıyorum olaya bilemedim.

Bazen insanın trip çekesi gelmiyor yani normal, şahsen kaç yaşına gelmişim yersiz trip ya da normal trip yemek yerine derdini dümdüz söyleyen insanlar istiyorum etrafımda

2 mayıs 2021 11:25

7. kızlar sürekli trip atan biri değilim ya. olay erkek arkadaşımın genel olarak umursamazlığı. yani gelsin desin ki salak mısın buna niye trip atıyosun, buna bile razıyım. o direkt umursamaz davranıyor buna deli oluyorum. istediğin kadar trip at çırpın tadında yani. ben olsam bana tribi anlamsız geliyosa da derim ki trip atma bebeğim önemsiz bi olay vs. onun gibi sinirlenip trip üstüne trip atmam yani.

2 mayıs 2021 11:30

8. Tripleriniz saçma olduğu için önemsemiyor bence. 5 yıllık ilişkim var maksimum 5 10 kez trip atmışımdır. Hiç ciddiye alınmadığım olmadı çünkü hep haklıydım. Erkek arkadaşınız çok mantıklı bir şekilde açıklamış nedenini. Trip atacak bir şey yok ortada.

2 mayıs 2021 11:35

9. süslü bahsettiğin olayın bit tribe konu olabileceği, benim hayatta aklıma gelmez. sevgilimin böyle bir cevabına trip atmam mümkün değil. böyle bir meseleye bile trip atabiliyorsan, büyük ihtimalle her şeye trip atan birisin. yukarıdaki süslüler gibi düşünüyorum, sevgilin bu sebeple umursamıyor olabilir. daha ciddi bir olay yaşadınız mı peki? örnek verirsen daha doğru yorumlanabilir belki.

2 mayıs 2021 12:20