sizce burnum normal mi yoksa guzel bir burun mu?

bazi insanlar buyuk diyor acikcasi biraz sasiriyorum. ben mi kiyamayip farkli goruyorum size sormak istedim linkler yorumda

1. doğalsa gayet güzel, estetikse de gayet güzel. bu burun büyük falan değil. insanların dediği şeylere bazen anlam veremiyorum :) no more kusursuzluk takıntısı

7 temmuz 2018 18:36

2. Normal ama makyajla hokka olur. Benim güzel dediğim burun ellen page ablamızınki gibi (link: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTHjaeyImmJX870IPvS9qWd4wS3WePEE-NOVlmH1NMuILL_agEr7iSjveS9 )

7 temmuz 2018 18:45

3. Burnunuz küçük ve çok güzel süslü

7 temmuz 2018 18:46

4. dogal burnum, yorum yapip fikir belirten herkese tesekkur ediyorum :)

3.anonim gozluklerim tanidik gecirmez oneririm 😁 oyle umuyorum en azindan

7 temmuz 2018 18:48

5. Millet manyak ayol. Negzel burun işte. Ne çok büyük ne çok küçük. Yüzüne cuk oturmuş bence.

7 temmuz 2018 18:48

6. makyajla bir seye benzetemiyorum cunku konturdeki o uzun cizgiyi nereye cizmem gerektigini cozemiyorum ins anlatabilmisimdir hdjdhs

7 temmuz 2018 18:49

7. süslü burnunuz küçük değil, büyük de değil. normal boyutlarda ve şekli çok güzel. maşallah. reel hayatta büyük diyenler bence canınızı sıkmaya çalışıyodur. sıkmayın

7 temmuz 2018 18:52

8. Bence yuzunuze gayet uygun ellem page in yuzu cok kucuk onun da kendi yuzune uygun

7 temmuz 2018 18:55

9. Çok sevimli ve yüzünüzle gayet orantılı duruyor. Kimseyi kafaya takmayin bence.

7 temmuz 2018 19:03

10. yakin oldugum ve estetik olan insanlar bana da burnun buyuk estetik olsana diye fikir beyan etmeye baslayinca allah allah dedim. kotu niyetle diyeceklerini dusunmedim cunku yakinlarim, onlara da oyle geliyor herhalde.

7 temmuz 2018 19:05