sizce burunda hızma mı intraket ile delim mi?

ben ince halka kullanmak istediğim için hızma düşünüyorum ileride bir avantaj dezavantaj durumu yaşar mıyım? bir de acıyor mu sjdjsjdj (gizlinot: helix ve tragus deldirdim daha önce ona göre karşılaştırabilirsiniz)

1. Süslü tabancayla nasıl deldirdin ya ahsjajs ben ince halka olanlardan kullanmak istediğim için onlarla deldirmeyi düşünüyorum

13 ekim 2021 16:19

2. süslü geçen perşembe burnumu deldirdim. iyileşirken dikkatli olursa intraket ile deldirmen senin için çok daha faydalı. 3-4 ay sonra ince halkaya geçebilirsin güzel baktıysan. labret ile delmelerini rica et, l hızmalar yerine. eğer istersen istanbulda mekan önerisi yapabilirim. benim burnum hiç acımadı, gözler normalde yaşarır ama o bile olmadı.

13 ekim 2021 16:46

3. Süslü benim anlamadığım sorduğum yer direkt hızma ile delim yaptığını söyledi (yer Ankara limon pazarı) araştırdım öyle bir şey bulamadım. Hızmanın ucunu sivriltip deliyormuş.. Yani bir adı var da ben mi bulamadım anlamadım

13 ekim 2021 16:50

4. süslü o zaman kaç oradan :) tek kullanımlık damar yolu ile deldirmen gerekiyor en sağlıklısı için. ben gittiğimde hızma mı piercing mi diye sordu. ki ben ikisi arası bir şey istiyordum ama burun piercingi hemen kapanabileceği için istersem büyük bir kalınlıktan daha inceye geçebileceğimi söyledi. yani 1.2 mm kalınlığında bir piercing ile deldirmeni tavsiye ederim. ince bir şeyle delidirirsen burnunun kabul etmemesi çok büyük bir ihtimal çünkü. ayrıca hızmalar sağlam olmuyor. düşerse hemen kapanır. labret piercingler çok daha sağlam iyileşme aşamasında.

13 ekim 2021 16:54