sizce de süslüsözlük kadınlar kulübüne dönmeye başlamadı mı?

soru kategorisinde öyle sorular görüyorum ki utanıyorum artık. erkekler kızların neresine bakar? ne yaparsam tahrik ederim? cinsel ilişki yaşayanlar ateist mi oluyor? sürtündüm hamile kalır mıyım? insanların ss alıp internete koyarak dalga geçtiği bi sözlük halini almaya başladı artık. çok güzel fikirler ediniyorum çok güzel yazarlara bakıyorum böyle şeyler yüzünden en çok kullandığım sosyal medya burası. fakat sözlüğü istila eden bi kesim var ki....onlar yüzünden de ayrılmak istemiyorum ama her geçen gün artmaya başladı. siz ne düşünüyorsunuz?

1. bunun yargısının sana düşmediğini düşünüyorum sayın süslü insan ne merak ederse onu soruyor aslında buranın ne kadar samimi olduğunu da anlayabilirsin bu şekilde iyi yönünden bak

28 ağustos 2018 01:39

2. Katılıyorum süslü. Saçma sapan sorular var. Bi de bi furya çıkıyor on tane aynı soruyu görüyoruz soru akışında. Yok fal, yok tarot yok isim. Böyle düşünen yazar çok bence. Ürün yorumu yapılmaması bile dikkat çekiyor zaten artık. Yaş ortalamasının çok düşmesine bağlıyorum ben bu durumu biraz da.

28 ağustos 2018 01:43

3. yaş farklılıkları, çevre ve kadın olmaktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Siz olgun bir insansanız on sekiz yaşındaki üyenin dert ettikleri size saçma gelecektir. Çevre nedeniyle olduğunu düşünüyorum, çünkü siz her ne kadar ayakları yere basan bir tip olsanız da kayınvalide, görümce ile uğraşabiliyorsunuz. Kadın olmaktan dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü herkes şık bir yemeğe ne giyebileceğini, sevgilisinin onu nasıl beğeneceğini  ve malesef karşı cinsin ilgisini nasıl çekeceğini düşünüyor. Bu düşünce hayatta yer edinmiş, güçlü kadın dediğimiz kadınlarda da oluyor. Çünkü yaradılışımız böyle.

28 ağustos 2018 01:51

4. Bkz.1.anonim. Soru cevaptaki bu saldırganlık da kadınlar kulübü etkisi yaratıyor.

28 ağustos 2018 01:52

5. 6. anonim cevabımı herhangi bir saldırganlık hususuyla yazmadım öyle anladıysan yanlış anlamışsın sadece soruyu soran gibi bir eleştiride bulundum

28 ağustos 2018 01:55

6. ‘Bunun yargısının sana düşmediğini düşünüyorum sayın süslü’ cümleniz bana böyle düşündürdü 1.anonim. Bana göre bu saldırgan bir üsluptur.

28 ağustos 2018 01:57

7. Başladı

Make süslü sözlük great again

28 ağustos 2018 01:59

8. Şeyyy... ürün yorumu yokluğundan şikayetçiyseniz siz başlayın yapmaya belki devamı gelir. Her şeyi de devletten beklememek lazım djdkd

28 ağustos 2018 02:08

9. 14. Anonim femme’i severdim ya kaç sene önce ben yazar değildim o zamanlar aa ne güzel yazıyor diye saftirik saftirik okuyormuşum o zaman sdfdfdd kocanız sizi aldatır inş ne ya. Zaten sözlükte her gün kim tartışmalara giriyor anonim olup anlamıyorum. Süslü ve konu dışı akışları piremses dolu.

28 ağustos 2018 02:09

10. kısmen katılıyorum. ne soru cevapta hayır var ne sözlüğün başlıklarında artık tüm başlıklar anket. süslü sekmesi, konu dışı sekmesi fark etmez. anket doldurur gibi girdi giriliyor. 'saç boyamak' başlığına 'saçımı boyamıyorum' yazan gördü bu gözler. eskiden belirli bir standart korunurdu girdilerde. özenilirdi. yazar alımları artınca bariz bir biçimde kültürü değişti sözlüğün. kültürün değişmesinden kastım da şu; o türlü soru gören gidip aynısının öbür türlüsünü soruyor. yüzlerce cevap da alıyor. anket gibi başlık dolduran görünce gidip kendisi de anket dolduruyor. herkes birbirini etkiliyor. yeni yazarlar popülasyon olarak artıp eski yazarlar da tamamen sözlüğü bırakınca böyle bir yere döndü sözlük. yazar alımları bu hızda devam ederse ben maksimum 6 ay falan veriyorum sözlüğe. sözlük olmaktan çıkıp dev bir ankete ve insanların birbirinden hıncını çıkarmak, birbirini ayıplayıp durmak, cıkcıklamak, yargılamak, küçümsemek ve her türlü hakareti savurmak için kullandığı bir platforma dönecek.

28 ağustos 2018 02:10