sizce en güzel instagram ünlüsü/ influencer’ı kim yerlilerden?

1. Yağmur Vardar,Ece dinç güzel.

Herkes estetiklerini eleştiriyor ama danla gayet güzel oldu bence estetikle ancak nasıl biri olduğunu bildigim Için yüzüne bakınca sırf sinsilik görüyorum ve yağmur ile ece gibi güzel gelmiyor bana.

Melis deniz miydi neydi kilolu makeup artist olan güzel ancak o da aynı şekilde sinsi duruyor.

Aklıma başka gelmedi ama vardır güzel olanlar

19 ağustos 2020 16:55

2. Ezgi fındık bence

19 ağustos 2020 16:58

3. Damla kalaycık

19 ağustos 2020 16:59

4. Linc yerim belki ama bence cansu akın ya. Çok duru ve dogal biri bayılıyorum

19 ağustos 2020 17:02

5. Damla kalaycık mı??? Hayatınızda güzel kız mı görmediniz ya??? İnstagramda bebek gibi kızlar varken, o burunla hiç şansı yok bence

19 ağustos 2020 17:05

6. Diğerleri kadar popüler değil ama sude yüksel, instası: kedi.jpeg inanılmaz beğeniyorum kendisini

19 ağustos 2020 17:07

7. 7. anonim ne biçim insansın. burnunu yaptırsa estetik güzeli dersin bu sefer de. karakterinden iğrendim gerçekten. suratın boka benziyordur eminim.

19 ağustos 2020 17:12

8. Ne??? Güzellik sorulmuş, kaşına gözüne burnuna göre yargılamıycam da neye göre konuşucam? İsterseniz iç güzelliklerinden bahsedenim???

19 ağustos 2020 17:14

9. Yok a6 keşke o olsam ahhaha, selinay safa da +1 ne kadar hareketleri saçma olsa da çok güzel bir kız

19 ağustos 2020 17:17

10. damla kalaycik'in bence de hic oluru yok.

19 ağustos 2020 17:22