sizce en iyi bukle belirginleştirici krem hangisi?

elidor, pantane, elseve, otacı jel vs. hangisi sizce daha iyi? ben elidor ve pantane kullandım, ikisi de yağlı ve ağır geliyor bana. az sürünce de tiftik tiftik oluyor. favorimi bulamadım, siz buldunuz mu?

1. Cantu curl activator

19 mayıs 2020 03:43

2. Krem değil bende inecto Hindistan cevizi yağlı serum gibi bir şeyi var buklelerimi baya belirginleştiriyor ama güçlü tutuş arıyorsanız tatmin etmeyecektir.

19 mayıs 2020 03:51

3. Davines bukle belirgilestirici krem. Kesin bilgi.

19 mayıs 2020 13:33

4. çok teşekkürler.

anonim 1, Türkiye'de satılmıyor sanırım. bulamadım.

ikinci yazar, inecto kullandım ama sevemedim ama çok teşekkürler.

anonim 2, keten tohumu jelini deneyeyim.

son yazar, Türkiye'de varmış da biraz pahalı gibi geldi ama denemeyi çok isterim.

hepinize tekrar teşekkür ederim.

19 mayıs 2020 13:38

5. saç tipiniz oldukça önemli. ince telli sağlıklı saçlarım var (boya yok, ısıl işlem yok). elidoru ve otacıyı sevemedim. davines curl bulding kullanıyorum çok memnunum ama içindeki silikon curly girl yöntemine uygun değil. çok memnun olduğum için başkasına da veremiyorum. çok da bereketli bitmiyor maalesef. araştırmalarım bana cantuyu işaret ediyor. ilk fırsatta (ki bir kaç ayı bulur) bunu alacağım. ürün n11 gibi yerlerde satılıyor. küçük boyunu bulmakta sorun yaşayabilirsiniz

19 mayıs 2020 13:59

6. saçlarım ince telli ama sert ve çok sağlıklı değil, boya da yok, ısı da çok nadir ama yine de çok sağlıklı değiller sanki.

devines ve cantu'ya bakayım. olmadı direkt cantu alırım ben de eğer bulursam. n11'e de bakacağım. çok teşekkürler.

19 mayıs 2020 14:08

7. Marc anthony curl envy cream de başarılı.

19 mayıs 2020 15:44

8. çok teşekkürler ay her şey çok pahalı. :d ama kur farkı vergi VS normal herhalde. çok teşekkür ederim tekrardan.

19 mayıs 2020 15:59

9. Tıraş sepetim getiriyor süslü ama stokta yakalamak biraz zor.

19 mayıs 2020 16:16

10. aa evet şimdi baktım siz deyince stokta yok diyor. teşekkür ederim arada takip edeyim.

19 mayıs 2020 16:19