sizce erkekler her sevişmeden zevk alır mı yoksa?

karşısındakinin iyi sevişmesi önemli mi? yani tabiki iyi sevişince daha çok zevk alır ama mesela kötü sevişince erkekler de bizim kadar etkileniyor mu yoksa zevk alıyor mu?

1. çoğu erkek kendi performansıyla ilgilenir. yani kendi performansı iyiyse zevk almıştır.

12 kasım 2020 20:41

2. çok pasif, hareketsiz kadınlarla seks yapmaya çalışınca modları düşüyor evet.

12 kasım 2020 20:41

3. Çok çok çoookkk kötü bir kaç deneyimim oldu. Ben kendi kendime " hala geç değil vazgeçsem burda bıraksam mı?" Diye düşünürken adamlar orgazm oldu. Evet erkekler malesef kötü sevişmeden bile zevk alıyorlar. Sonrasında ne düşünüyorlar bilmiyorum ama o sırada beyne kan gitmediği gerçek.

12 kasım 2020 20:42

4. Adamlar damacana s2yor amk neyden bahsediyosunuz siz

12 kasım 2020 20:46

5. Bir de ekşi sözlük yazarı olarak belirtmeliyim ki ekşi de yazılanları lütfen referans almayın.

" böyle kızla sevişeceğime masturbasyon yaparım bıdı bıdı" diyenlerin çoğu mesajlarda nefessiz yürüyor. Türk kızı tembel, türk kızı nazlı bıdı bıdısı yapanlar başka ırktan bir kızla sevişmiş gibi sallıyor. İzledikleri porno filmleri referans alıp abuk sabuk konuşuyorlar. Çoğu seks tecrübesi bile olmayan tipler.

12 kasım 2020 20:50

6. Uzulerek a5 +1

12 kasım 2020 21:08

7. kızlar bir sır vereyim. inanmayacaksınız ama hayatı seks ve penisleri üzerine kurulu olmayan, standartları ve beklentileri olan insanlar var dünyada. günün birinde size de denk gelmesi dileğiyle.

12 kasım 2020 22:39