sizce erken seçim yapılmalı mı ve yapılır mı?

ben daha 16 yasındayım ve erken seçimin yapılmasını istiyorum, ekonomi, eğitim sistemi vs. her şey battı çünkü. ama yapılırsa da oy kullanamamak da beni üzüyor, oy kullanmak istiyorum. siz ne düşünüyorsunuzz ablalarım sizce seçim olur mu ne diyorsunuz?

1. Normal bir ulkede yapilmali kusum. Ama bu adamlar izin vermez. Biz dis gostermedikce izin vermezler. Zaten o secimde de yine dalavere donecek. Gittiklerini gordugun bir gelecegin olsun, tek dilegim bu.

18 kasım 2021 02:16

2. En dibi görmeden yükselemeyiz. Bi görelim en dibi dolar olsun 20, millet aç kalsın, öfke büyüsün iyice o zaman gitmesi garanti olur işte. Şimdi seçim yapılsa yine kazanabilirler malum koyun tayfa... ayrıca dediğin gibi henüz oy verme yaşı gelmemiş gençler var. Z kuşağının bizi kurtaracağını düşünüyorum.

18 kasım 2021 02:17

3. ben de milletin ac kalmasini ve surunmesini istiyorum acikcasi. neye oy verdiklerini, bizi ne sartlara dusurduklerini anlasinlar. erken secimde kazanirsak zaten batik ekonominin faturasi bize kesilecek, akp rte melek olacak. bu milletin aclikla terbiye olmasi lazim.

18 kasım 2021 05:03

4. Hahah insanlar gerçekten 20 sene sonra bu ülkede hala seçim kazanabileceklerini düşünüyorlar

Aynen kılıçdaroğlu başkan olacak aynen demokrasiye yürüyeceğiz hep beraberr

18 kasım 2021 09:20