sizce fwb min dedigi seylerden bir anlam cikarmali miyim? azginliktan mi diyor, hoslaniyor mu anlamadim?

kizlar iyi geceler herkese. 5 aydir fwb iliskim var. bugun naber yazdi. konustuk, gunumuzden bahsettik. neyse mesajin sonunda da azdim yazmis. neden yazdigin belli oldu dedim ask olsun sana tek onun icin mi yaziyorum dedi. ben de reels atiyorsun naber yazmiyorsun ki dedim o da demek ki seviyorum seni dedi. ne anlamda sevmek dedim hem arkadas olarak hem de aramizdaki seyi seviyorum dedi. bu dedigine tatli dedim yalan tepki degil dimi bu dedi hayir dedim. sonra da duygularindan bahsetmiyorsun beklemiyordum dedim. cok samimi hissetmedikten sonra soylemem kimseye boyle seyler, aylardir kac kere bulustuk cok sey yasadik artik sana isinmam normal bence dedi. hoslaniyormus gibi geldi ama bilemedim. erkekleri anlamak zor. siz ne dusunuyorsunuz?

1. a1 a2 evet ben de oyle dusundum genel olarak ya. ama garip de geldi kafami karıştırdı. bosluktayken dedi muhtemelen

22 ağustos 2024 00:44

2. Aaa bayağıdır yoktu fakbafim bana aşık oldu sorusu. Özlemişiz be

22 ağustos 2024 00:46

3. a4 dhuehdhehdhehudheud of of

22 ağustos 2024 00:46

4. erkekleri anlamak o kadar da zor değil süslücüm, senden hoşlanıyor olsa 5 aydır seviştiği kadının ne anlamda sevmek sorusuna arkadaş olarak demezdi. yani sadece erkekler değil de genel olarak insanlar duygusal ilişkiler konu olduğunda o kadar da karışık değiller, seviyorlarsa tereddüt ettirmiyorlar.

22 ağustos 2024 00:47

5. a5 haklisin suslu. hem arkadas olarak hem de aramizdaki sey derken cinsellikten bahsetti galiba

22 ağustos 2024 00:55

6. Anlaması zor değil. Sadece seks istiyor. Her istediğinde tamam ol diye araya seni seviyorumlar sıkıştırıyor. Bir de rica ediyorum şahin k ruhlu adamlarla fb olmayın. Azdım ne ya böğğğ

22 ağustos 2024 01:00

7. a6 ya haykirdim suslu xhehxbhebxhebxjeb

22 ağustos 2024 01:01

8. Çocuğun Hoşlanma anlamı çıkarılacak hiçbir şey dememesi...

22 ağustos 2024 01:01

9. Bu işleri kolay sanıyorsunuz sonra böyle acaba hoşlandı mı acaba seviyor mu falan. Ya biz Avrupalı değiliz onlar kaç kuşaktır alışık evlenmeden seks yapmaya falan. Bizim analarımız yapsa kan çıkıyodu ama. Girişmeyin şu işlere artık

22 ağustos 2024 01:11

10. fwb,fb zart zurt diye ilişki isimleri koyup sonra durumları her ne olursa olsun acaba benden hoşlanıyor mu diye kafayı kıran kızlar kızlarımız...

22 ağustos 2024 01:35