sizce gamze özçelik afrikaya gittiğinde neden tesettüre giriyor ?

normalde açık bir kadın ama afrikaya gittiğinde tesettürlü fotograf atıyor bunun sebebi nedir sizce merak ettim

1. canı öyle istiyordur

7 haziran 2019 17:53

2. gittiği ülkelerde çoğunluk tesettürlü fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. Daha rahat kaynaşmak için olabilir, ayrıca kendisi de tesettürlü olmayı istiyor. Belki yavaş yavaş kendisini alıştırıyordur.

3. Afrika gittiğinde degil, tesetture girmis

7 haziran 2019 17:53

4. Kime ne canım yargılamadım ki, merak ettim sadece. acaba orada değişik mi bakıyorlar onlara sıcak gelsin diye mi öyle yapıyor diye düşündüm

7 haziran 2019 17:54

5. Anonim 4 aaa gerçekten mi ben eski fotografları açık silmemiş diye öyle sandım. Öyledir herhalde silmek istememiştir. Teşekkür ederim.

7 haziran 2019 17:55

6. Bence soruyu soran süslü neden tesettüre girdi diye sormuyor. Daha çok like almak için mi yapıyor diye soruyor.

7 haziran 2019 17:56

7. Hayır like almak için yaptığını düşünmedim, bence çok iyi bir kadın çok yardımsever sanmıyorum like için öyle bir şey yapacağını. Ayrıca evet neden tesettür girdi diye de merak etmedim banane canı ne isterse... Ben sanmıştım ki afrikada kapanıp burada açılıyor o yüzden merak ettim.

7 haziran 2019 17:59

8. Ben kendisini samimi bulmuyorum. Kapanıp kapanmaması hiç umrumda değil. Eğer bir gün kapanma kararı alırsam sosyal mecra hesaplarımı kaparım. Kapanma ve sosyal medyada kendini göstermek bana ters geliyor. Yani neden kapanıyorsun? Neden sosyal medyada hayatını paylaşıyorsun?

7 haziran 2019 18:05

9. Kapanan kimse sosyal medya kullanamaz mı ne saçma düşünce. Kapanmakla onun ne alakası var?

7 haziran 2019 18:08

10. İslamiyette kadın neden kapanır peki?

7 haziran 2019 18:09