sizce gerçekten boyu değil işlevi mi ? fikirlerinize ihtiyacım var?

süslüler merhaba. uzun süredir devam eden güzel bir ilişkim var. sevgilim beni el üstünde tutar,her konuda yardımcı olur, sadıktır,zeki,başarılı,komik ve yakışıklıdır da. çok da iyi birisidir gerçekten. birbirimizi de çok seviyoruz ve çoğu zaman onunla olduğum için kendimi çok ama çok şanslı hissederim. ama her konuda doğal olarak mükemmel değil herkes gibi. cinsel şeyler yaşıyoruz ama tam bir birleşme yaşanmadı. yatakta hep beni mutlu etmeye çalışır saygısız bir hareketi de olmadı şimdiye kadar. ben bekleyelim istediğim için bekledik(olması gerektiği gibi). şimdi birlikte olmak istiyorum evet ama bence cinsel organı küçük:( yani 10-12 cm arası, kalınlığı iyi ama hiç deneyimim olmadığı için mutlu olur muyum bilmiyorum.çok kafama takıyorum bu meseleyi. erken boşalma sorunu yok bence. ten uyumu da var. ama bu mesele beni üzüyor. evlenmeyi de düşünüyoruz evet ama cinsellik çok önemli. sırf küçük olduğunu düşünğyorum diye tabi ki ayrılmayı düşünmüyorum ama kafamı kurcalıyor bu mesele. çevremde bu konuyu konuşabileceğim kimse yok. o yüzden sizden yardim istiyorum. fazla ayrıntı vermiş olabilirim lütfen kusura bakmayın. paylaşacağınız deneyim ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

1. Tarzına bağlı, sevişmeden bilemezsiniz.

30 ocak 2020 20:08

2. Teşekkür ederim anonim 1 :)

30 ocak 2020 20:11

3. Şimdiye kadar 2 sevgilimle birlikte oldum süslü. Eski sevgiliminki tam idealdi kalındı ve bence uzundu da. Fakat aşırı bencildi ve ikimizin de ilk ilişkisiydi. Benimle ilgilenmezdi, erken boşalırdı ve cidden iyi değildi 5 dakika sürüyordu.. ben normali bu sanıyordum resmen ahahshs. Şimdiki sevgilimle birlikte olmadan cinsel organını hissettiğimde bi garip hissettim ince ve dediginiz gibi boyu da kısaydı. Ay dedim galiba çok kötü olcak. Ama yanıldım ve cidden öyle bi ten uyumumuz var ki aklımdan çıkmıyordu ilk zamanlar. Resmen çocuk yetenekli bu konuda ya. Ve yatakta sadece kendini de düşünmüyor. Ve birleşme anında da daha önce hissetmediğim şeyler hissediyorum bir de uzun sürüyor. Çok net bi genelleme yapamam ama bi iki arkadaşımdan da böyle şeyler duydum süslü

30 ocak 2020 20:14

4. Yani kiminle kiyasliyorsunuz ki kucuk diye kafaya taktiniz o kadar? Pornolarda gordukleriniz gibi degil gercek hayat mesela 10-12 cm de normal bir boy. Tatmin icin ise uzun ince olmasindansa kalinligi daha onemli.

30 ocak 2020 20:15

5. Anonim 3 içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim paylaşımınız için :) anonim 4 kimseyle kıyaslama niyetim yoktu belki de dediğiniz gibi pornolardakini normal sandığım için öyle geldi:( tecrübesizliğimden kaynaklandı muhtemelen. Size de teşekkür ederim cevabınız için :)

30 ocak 2020 20:27

6. Hahajwhslqjshwjw anonim 5 güldüm cevabınıza kusura bakmayın. Neden öyle dediniz?

30 ocak 2020 23:00

7. sıfır tecrübeyken, nişanlımın penisini pornolarda gördüğüm penislerle kıyaslamıştım. ilk gördüğümde moralim nasıl bozuldu anlatamam. boyunu sormuştum sonra öyle sorunca biraz bozuldu. 13 cm falan sanırım onunda. kalınlığı iyi. ilk deneyimimi onunla yaşadım. ten uyumumuz iyi ve bencil değil ama ben çok ıslanıyorum. öyle olunca penisini iyice hissedemiyorum. sürtünme yoluyla boşalıyorum. benim için eh işte diyebilirim ama sanki bi tık daha gideri vardı. içimde daha net hissedebilmeyi isterdim :(

31 ocak 2020 02:31

8. belli bi boyun altı vajina içinde bir yere ulaşamıyor. nasıl anlatsam bilemedim. benim için bir sınır var yani. seviştiğim 2. adamda tüm gün ağzım kulaklarımda önemli olan boyuymuş diyerek gezmiştim. ilk sevgilim yatakta çok iyi olmasına rağmen onun ulaşamadığı yerlerime ulaşmıştı. ben boydan yanayım. çok uzun olmasına gerek yok ama kısa yetmiyor. zaten adaminki uzun bile olsa başkasını hep merak edeceksiniz. evlenmeyin. şimdiden dert etmeye başlamışsınız.

31 ocak 2020 03:30

9. Evet kafama takıyorum ya. Onun dışında çok iyi yönleri var ve düğünümüze 2 ay var. Kendime çok kızıyorum bu yüzden. Bencillik yapıyormuşum gibi hissediyorum. Hayatımda kıyaslayabileceğim kimsenin olmaması kötü oldu cidden.

31 ocak 2020 10:20

10. Bunun için hep pozisyon önerirdi süslüler, bu defa burayı es geçmişler? :) deep throat falan deneyin, her penisin iyi olabileceği bir pozisyon varmış :)

31 ocak 2020 13:14