sizce hangisi daha kötüydü? necla mı leyla mı? yaprak dökümü?

ben ailenin sonunu aptal leyla ve şevketin getirdiğini düşünüyorum. leyla sevgilisi eşi olan herkese göz dikti resmen. şevkete suç atmalarını da unutmayalım plz. necla da sırf inadından cemle evlendi çocuğun başını yaktı gibime geliyor. hırstan gözü hiçbir şey görmüyordu. zaten aileden çok kopuktu. olan üzümlü kekim cem'e oldu.

1. süslü oğuz konusunda diyorsan oğuzdan ayrılmıştı bi ara ama sanki leylanın o tavırları geri itti gibi. kardeşiniz eski sevgilinizle evlense zaten bpzulur insan

12 temmuz 2021 01:45

2. Necla ya. Leyla salak ve görgüsüzdü. Necla sinsi ve görgüsüz.

12 temmuz 2021 01:49

3. kötülük olarak yorumlamayacağım. leyla salak necla bencil. kardeşinin sevgilisine göz dikiyorsun sonra psikoloğunun kocasına. necla desen ablanın kocasıyla nasıl ilişki yaşarsın.

ama yalan yok neclanın sonraki tavırlarını beğendim. şevkete kelimeler yetmez.

ailenin yemediği halt kalmamış hala ali rıza erdemlerden falan bahsediyor biz aileyiz ulan siz nasıl ailesiniz. yazık o ayşeye.

12 temmuz 2021 01:49

4. Kesinlikle leyla. Oguz ilk neclanin sevgilisiydi ve köpek gibi kıskanmıştı.

Kardeşi eskiden sevgilisi oldugu enistesiyle kaçtı diye gittigi psikologun kocasını da çaldı bu. Psikologu bile delirtti. Arsız

12 temmuz 2021 02:02

5. leylanın ilk bölümde sevgilisi olan bi çocukla motora binip birisinin ölümüne sebep olmaları hala daha aklımda.. daha neclayla oğuz telefonda konuşurken hasetleniyordu. evli ve sevgilisi olan herkese yürüdü. oğuz oğuz diye ısrar etti. necla oğuzdan kendini kurtardı attı ama leyla sülük gibi yapıştı. oğuz ısrarı yüzünden aile dağıldı bence

12 temmuz 2021 02:06

6. Anonim 6 jsjdjsjdjfksjdjd tek cümlede özet

12 temmuz 2021 02:19

7. bu ailede herkes cadı hayriyeye çekmiş ayrıca.

12 temmuz 2021 02:21

8. uf yaprak dökümü dedikodusu.. bayılırım djjfj kesinlikle leyla bence ya necla ilk taşı falan atmadı bu arada djdn neclanın küçüklüğünden itibaren her başarısını her yaptığını kıskanan sonra da masum ayağına yatan leyla sinsisi en sonunda sevgilisine de göz koydu kızın. bu arada necla fanı falan değilim ailecek aşırı kanser ve sevimsizler ama leylanın şımarıklıkları ve dramaları çekilir gibi değildi. hatta dikkat ederseniz ailede fikretten sonra en sevgisiz büyüyen necla çünkü ela gözlü çöl delisinin hasedi yüzünden uzaktan eldivenle falan sevmişler heralde. böyle kendimce bi tespit yapmıştım flashbacklerde de belli oluyodu gerçi djfjj

12 temmuz 2021 02:42

9. bu arada konu dışı ama sedef mıymıntısına karşı tavrı ferhundeyi tek haklı bulduğum kısımdı dizide neden melek gibi göstermişler anlamadım hiç. bi de evliyken salyasını pencerelere akıtarak dikizlediği şevketi elde edince neclanın pembe kürkü attığı gibi bi kenara atıvermişti djdj röntgenci sinsi sedef

12 temmuz 2021 02:51

10. Ay o sedef çook fenaydı. Bucure bak hepsi de çok saf diyordu nesi saf ya. Sabah aksam evli adamı gozetliyorsun utanmadan aşkını ilan ediyorsun. Yani bir insan daha ne yapabilir. Utanmaz kimse de toz kondurmuyordu.

Hayriye o nasıl bir karakter zaten bilmiyorum.

Her çocukta ayrı bela.

12 temmuz 2021 03:26