sizce influencerlar orjinal çantalarının arasına sahte çantalar sıkıştırıyor mu ?

orjinal aldıklarında anında unboxing yapıyor çoğu mesela selin yağcıoğlu her aldıgını unboxing yapıyor ama bottegalarının hiçbirini unboxing yapmamış. çoğu influencer da bu şekilde. unboxing yapmadıkları çantalar bana sahte gibi geliyor açıkçası siz ne düşünüyorsunuz? bu arada sahte dediğim birebir aynı kalitede üst düzey replika olanlar

1. Tabi ki bunu ünlüler de yapıyor. Ajda pekkanın kapalıçarşıdaki replikacısını bilmeyen yoktur heralde ajsjsjs

27 aralık 2020 15:59

2. unboxing gerçeklik kanıtı değil ki. torbasına kadar sahtesi yapılabiliyor.

27 aralık 2020 15:59

3. Yapıyorlardır bence. Fotoğraflarda anlaşılmaz çok fazla çakma/replika olduğu. Fotoğraflık alıyorlardır bence kfkdkdk

27 aralık 2020 16:01

4. unboxing derken sonuçta influencarlar orjinal bir şey aldıklarında her şeyiyle gözümüze sokuyorlar biliyorsunuz. selinde farkettim bunu bottegalarını vs hiç unboxing yapmamıs yani orjinal alsa 1000 story cekerdi açarken falan ordan aklıma geldi asssd

süslü unboxing dediğim paketini açarken göstermek falan

27 aralık 2020 16:01

5. süslü fotoğrafı bırak pahalı olan replikları yan yana koysan ayırt edemiyosun ssddf

27 aralık 2020 16:02

6. Kesinlikle katılıyorum artık o kadar birebir yapıyorlar ki dikişine kadar, benim gibi insanların anlaması imkansız dkkdkd

Evet çikolata kutusunu bile unboxing yapıyorlar müzikli. Belki de görgüsüz denilmek istemiyorlardır ne biliyim kahve kutusu bile unboxing yapıyolar

27 aralık 2020 16:09

7. Bunu high profile unluler de yapiyorlar, bulent ersoyun, demet akalinin replika cantacisini taniyorum. Bizzat fotograflarini gordum birlikte dukkanda cekilmislerdi. Tabi onlarinda her cantasi replika degildir, 3 gercek varsa 1 replikadir mesela. Sonuc olarak kimse bulent ersoyun replika kullanacagini buna tenezzul edecegini falan dusunmez.

27 aralık 2020 16:48

8. bottega unboxing yapsalar bile sahte olabilir ki, zaten bahsedilmiş, toz torbalarından orjinallik kodlarına, kartlarıne, paketlemelerine her şeyin ama herrrrr şeyin sahtesi oluyor. faturasını görmeden gerçek demem hiçbirine :D

27 aralık 2020 17:36

9. fatma uysal sezişli bu konuda bir dünya markası. hatta replika çantalar yapan instagram hesaplarının reklamını bile yapıyor.

27 aralık 2020 20:04

10. kesinlikle öyle bence. hani eskiden bir nebze daha kolaydı almak ama şimdi sanmıyorum ki rahatça alınabilsin. peki ben size bir şey sormak istiyorum. bu iyi replikaların iç etiketleri, kodları falan da mı taklit ediliyor?

27 aralık 2020 22:38