sizce internetten adam çıkar mı

Sizce internette tanışılıp ciddi bi ilişki doğma ihtimali nedir? Mesela instagramdan? Ben şahsen iki kez instagramdan tanıştığım kişiyle birlikte bir aşk macerasına başladım, ilkinin yaptığı hasar hala devam ediyor(o evleniyor bir de). İkincisi ise görüşmelere rağmen güven veremiyor sanırım ilkinin etkilerinden... sizce o platformdan güzel bir ilişki, aşk, evlilik çıkar mı? 3 arkadaşım facebook Twitter gibi yerlerden tanışıp evlendiler; biri boşandı, biri evli ama mutlu değil, diğeri mutlu ve çocuklu. Ne düşünüyorsunuz böyle tecrübeleriniz var mı?

1. tabii ki çıkar. ilişkilerin bozulma sebebi nasıl ve nereden tanışıldığıyla ilgili değil tamamen şahıslarla ilgili. ben sosyal medyadan tanışıp çok güzel ilişkiler yaşayan insanlar da tanıyorum. bitecekse her türlü bitiyor siz ilişkinin şuanki durumuna odaklanın ve hislerinizin keyfini çıkarın bence ileriyi düşünmek yerine.

11 ocak 2017 12:43

2. Bence ciddi bir şey olma ihtimali %0.

11 ocak 2017 12:44

3. ben internette tanışıp evlendim, mutluyum :) bence tamamiyle şans, nasip ya da kısmet ne derseniz artık. olay sanaldan reele döküldükten sonra yaşanan şeyleri bence internete bağlamamak lazım. buluşup görüşüldükten sonra yaşanan her şey artık "gerçek" oluyor. o klavyenin başında yalanlar mı sıkmış yoksa neyse onu mu yazmış görüp anlayabiliyorsunuz.

bir de artık internet alemi bence bir nev'i mahalle, ha komşunuz sizi biriyle tanıştırmış, ha siz komşunuzun fotoğraflarını beğendiğiniz için instagram size onun profilini önermiş. hala ekstrem bir şey gibi görülüyor internette tanışıp evlenmek, misal ben aileme söylemedim; ama bence normalleşmeye başlaması lazım artık.

demem o ki, okuyorsanız sınıf arkadaşlarınızdan ya da çalışıyorsanuz ofis arkadaşlarınızdan adam çıkma ihtimali ne kadarsa bence nette de aynı şekilde

11 ocak 2017 12:48

4. çıkar bence.. gerçek hayat gibi, orada da her çeşit insan var.. internet ortamı da bir tanışma mecrası neticede.

11 ocak 2017 12:56

5. Sen kendin cevap vermissin zaten soruda biri bosandi digeri evli ama mutsuz digeri evli mutlu cocuklu demissin. Ne olacagi sans biraz.

11 ocak 2017 14:06

6. Sevgilimle internette yanıştım ben de. 2-3 ay internette bir sitede sohbet ettik sonra görüşüp 1 yıl kadar arkadaş kaldık. Sonrasında mükemmel anlaşma sevgi birleşimi ilişkiye dönüştü şuan 1 yıldır sevgiliyiz seneye de evlenmeyi düşünüyoruz. Sen bir mucizesin tam istediğim anda istediğim insan olarak birden karşıma çıktın diyor. Hiç öyle internetten tanıdım seninle ciddi olamam olmadı yani aramızda. İlk aylarda güvenmedim hep kalabalık yerlerde görüştüm asansöre bile binmedim insanlara kolay kolay güvenmem çünkü ama sonrasında nerde tanıştığınızın bir önemi kalmıyor.

He devamı anlattığınız sonuçlardan herbiri olabilir ama bu durum nerde tanışırsanız tanışın aynı ihtimaldedir.

11 ocak 2017 16:23

7. Bence herhangi bir cafede görüp tanışabilir miyiz demesinden pek bir farkı yok yani bütün bu ihtimaler yüzyüze tanıştığın bir insan için de sanaldan tanıştığınız bir insan için de geçerli

11 ocak 2017 16:44

8. karsındakı kısının ılk etapta senı cıddıye almayacagını garanti ederim. ınternetten kız dusurdum diye böbürlenecektır. zamanla bırbırınızden etkılenıp gercekten kendınızı askın ıcınde bulabılırsınız. kötü bir tecrube ıle de sonuclanabılır tabi. o kişinin davranıslarını süreklı gozlemlemenızı tevsıye ederım. ilk baslarda sakın guvenmeyın. ınternetten aşk erkegı cıkar ama cogunlukla cıkmaz malesef.

12 ocak 2017 03:28