sizce kenan imirzalıoğlu yakışıklı mı ?

1. hep kadınları soruyorlardı. erkek sorulunca hoşuma gitti. bana bazen yakışıklı geliyor, bazen gelmiyor.

11 ekim 2019 17:49

2. Tam tipim olmasina ragmen yandasligi nedeniyle gozume igrenc geliyor.

11 ekim 2019 17:49

3. DEĞİL

11 ekim 2019 17:50

4. karizmatik

11 ekim 2019 17:52

5. bence degil. ayrica ter kokuyormus gibi bi izlenim aliyorum

11 ekim 2019 17:53

6. Asla yakışıklı gelmiyordu bana. Ama eski sevgilim bunu biraz andırıyordu. Ondan sonra gözüme daha hoş gelmeye başlamıştı. Son kararım ise, bence yakışıklı değil.

11 ekim 2019 17:55

7. kro mu? bu adama karşı hiç sempati beslemiyorum ama kro değil abartmayın. kronun sözlük anlamı kısa pantolonlu burak özcivit varken. bana yakışıklı gelmiyor ama ses tonu falan karizmatik yandaş diye anonim ben hiç denk gelmedim merak ettim siz nerden biliyorsunuz sırf merak ettiğimden soruyorum.

11 ekim 2019 17:58

8. Yakışıklı ve seksi özellikle eski hali

11 ekim 2019 18:02

9. ya sabah işe gideceksiniz asansöre bindiniz ya da otobüs bekliyorsunuz falan ve bu adamla karşılaştınız. çirkin mi diyeceksiniz? ben hiç ya kenan da amma yakışıklı bi adam demedim ama bu adamı dışarda bi yerde görsem döner bi daha bakarım. sonra tekrar döner bakarım

11 ekim 2019 18:15

10. Kendisini canlı görmüştüm, bence hem yakışıklı hem karizmatik. Kendine baktırıyor mesela ben gördüğümde gözümü alamamıştım simsiyah giyinmişti, boy upuzun baya etkileyiciydi.

11 ekim 2019 18:21