sizce pink freud'un sevgilisi senayı kullanıyor mu?

alt tarafı radyocu adam. evet ünlü bir radyocuymus, yeri falan da varmış sanırım ama şu an çalışmıyor da gördüğüm kadarıyla. yaşadıkları evin kirası minimum 10k fazlası da vardır belki. pahalı oteller, hergun yeme icme alkol. çoğu senay'ın cebinden çıkıyor gibi bir his var içimde. adamın sağlam kapak attığını o yuzden de hatta evlenme teklifi falan ettiğini düşünüyorum. siz ne dusunuyorsunuz? sanane diyecekler icin dedikodu yapiyoruz baska soruya alalım onları.

1. takip etmedigimden bilmiyorum, ama tip olarak kendinden daha iyisiyle birlikte olan kadinlarin sonu zaten kullanilmak oluyor.

21 haziran 2021 15:48

2. Adam da pek matah bi sey sayılmaz @1 ama yani Senay da ne bileyim. Ilk defa birinden sevgi görüyor sanırım tutulmuş , buldumcuk gibi dolaşıyor.

21 haziran 2021 15:50

3. Tabi ki kullanılıyor, aksini iddiaa eden şenaydır. Hatta belki de farkındadır da görmezden geliyordur y.k deliliginden. Sponsorlu tatillere beni de göturecek olsa o kadına ben bile katlanırdım adam hem seks yapıp hem evinde kaliyor hem de tatiller, pr paketleri alıyor. Daha ne istesin bu adam?

21 haziran 2021 15:50

4. Bi insan göz göre göre nasıl kendini kandırır? Hani tatili yine anlıyorum. Beni de bedava tatile gönderseler alırım sevgilimi yanıma. Ama mesela ödeme yapılırken senayin kartından mı cekiyolar markette ya da restaurantta? Cok itici değil mi ya? Muhtemelen adam ben senin icin Ankarayi birakip geldim ayağı yapıyordur.

21 haziran 2021 15:54

5. Kendini kandırır cünkü bu kadın boyle bir tip. Seks yaptıgını bu adamdan önce de sürekli belirtme ihtiyaci duyardı random kisilerle arada bakardım, seksi pozlarını gay kankalarına dayanarak verirdi, onlarla sevgilicilik oynardı simdi hiç birine ihtiyaci yok hepsini tek bir kisiyle yapıyor. Adamın da eli yüzü düzgün ne kadar yaşlı da olsa. Ikisi de kazançlı bu durumdan.

21 haziran 2021 15:59

6. kadının adını burada duyuyorum ama adamı ankara'dan biliyorum. her türlü uçana kaçana bir tip ve aman aman biri değil (özellikle fizik ve hijyen).

21 haziran 2021 16:20

7. Neredeyse 1 milyonluk sayfası var, markası var. Illa ki fena kazanmiyordur bence yaa. 300-400 binlik influencerlar bile parayı götürüyorsa

21 haziran 2021 16:23

8. Sadece para için de şenaya katlanılmaz ya, aşkın gözü kördür, sevmese kim kalır onun yanında

21 haziran 2021 16:30

9. Şenay demeyin kızıyor :p

Adamın vardır bi birikimi ya bilemiyorum. O kadında para yedirecek aşk var var ama. Maalesef eskiden ben de yapmıştım bunu. Çok aşıktım adamın her şeyini karşılıyordum ennnaayiiii gibi.. ama büyük ihtimalle bu pahalı otellere falan sponsorlu gidiyorlardır. Zaten reklam olduğu belli. Hiçbir şeyden memnun olmayan Şenay hanım her gittiği restoranı, oteli deli gibi övüyor :d evi zaten adam yokken de vardı, kirasına ortak değildir bu yüzden. Alışveriş falan yapıyordur ama.

21 haziran 2021 16:40

10. çirkinsen böyledir. asla kimse sevildiğine inanmaz, hep kullanıldığını düşünürler.

21 haziran 2021 16:52