sizce rengi güzel olan doğal saç mı daha iyidir yoksa boyalı saç mı ?

sb merak ediyorum oyunuzu hangisine verirsiniz ?

1. Marilyn monroe'nun bir siyah saçlı haline bakın bir de platin haline. Bence cevap çok net.

18 haziran 2020 16:08

2. Doğal açık kumral tonlarını çok beğensem de benim için cevap net boyalı saçtır. Tabi ki sağlıklı olmalı öncelikle.

18 haziran 2020 16:13

3. ikisi de güzeldir süslü. sağlıklı olması önemli bence. kimisinin kendi rengi en çok yakışan saçken bazıları boyayla tam kendine giden tonu yakalıyor o da çok iyi duruyor. bu yüzden seçim yapmak zor ama ille oy kullanacak olsam doğal saç derdim sanırım.

18 haziran 2020 16:19

4. Anonim 1 marilyn'e baktım siyah hali de ayrı güzel ama sarının havası başka. Aklıma bir başka güzel kadın olarak angeline jolie geldi sarı yapmış bir dönem çok kötü durmuş ya aman aman. Boyalı saçın havası derken caydırdı. İnsanın kendine yakışanı boyamasıdır diyorum jdska

18 haziran 2020 16:20

5. hayatımda hiç boyatmadım ama boyalı saçlar daha havalı geliyor, tabi doğru renklerden bahsediyorum.

18 haziran 2020 16:22

6. Bakımlı konusuna ben de katılıyorum süslüler. Hem bakımlı olmalı hem düzgün boyanmalı. Kafada 10 farklı ton olunca baya kötü oluyor.

18 haziran 2020 16:27

7. doğal saç rengim kumral. renk tek başına çok güzel, insanlar sorardı saçında boya var mı rengi çok güzel vs. diye. saçlarımı boyadım havam değişti resmen. kumral beni çok soluk gösteriyordu mesela şu an siyah kullanıyorum bambaşka biri oldum sanki :d doğal saçın rengi çok güzel de olsa farklı renkler daha çok yakışıyorsa boyalı saçı tercih ederim. ama saç pişmaniye gibi de olmamalı bence yakışsa bile.

18 haziran 2020 16:33

8. Standart kestane saç rengini hiç sevmiyorum çok sıradan ve sönük geliyor o yüzden boyalı saç.

18 haziran 2020 16:34

9. diğer cevaplara bakarsam linçleneceğim ama oyumu doğala veriyorum. boya ne kadar iyi olursa olsun yapay görünüyor bence.

18 haziran 2020 16:59

10. Doğal saçın kendi canlılığı, parlaklığını boyalı saçlar tutamaz