sizce saks mavisi nasıl bir renk kıro bir renk mi?

kuzenimin düğünü bir kaç tane elbise sipariş verdim bi tanesi de saks mavisi daha önce hiç giymediğim için şans vermek istedim ama biraz keko gibi geliyo ya bilemedim kızlar siz daha iyi bilirsiniz elbisenin modeli baya iyi oldu da

1. bence gayet güzel. en yakın arkadaşımın nişanında giydim bu yaz, beyaz tene özellikle baya iyi oluyor. herkes çok beğendi ss eminim sana da çok yakışır.

13 eylül 2024 12:46

2. Ben çok seviyorum bu rengi ama evet keko izlenimi veren bir elbise, link atarsan hem rengine hem modeline bakarız

13 eylül 2024 12:47

3. Elbisenin modeline göre kekoya kayabilir de çok hoş da durabilir. Link var mı?

13 eylül 2024 12:47

4. RISKLI BIR RENK. ŞIK DA DURABILIR KEKO VE ALATURKA DA

13 eylül 2024 12:51

5. Yakışması ile ilgili. Leopar deseni bile çoğu kişide varoş dururken kadının biri bir giyiyor vay diyorsun

13 eylül 2024 12:51

6. Kızlar trendyolmilladan elbise f/p elbise tek omuz oldugu icin kendime cok yakıstırdım ama renkten emin olamadım sadece taslı simli bisey degil

13 eylül 2024 12:55

7. Saks mavisi çok zor bir renk ya dümdüz satende kıroya kayabiliyor. Aynı modeli bütün temel renklerde çalıştığı için bu Bakırköy Kadıköy abiyecileri gözümüzde bu renklerin algısı da başka yöne gitti.

13 eylül 2024 13:01

8. Bende de bir iki üst var saks mavi. Ama abiye için riskli. 2010lar aşkı memnu demodeliği hissiyatı veren bir renk. Çok modern bir elbise olmalı ki hepten alaturka durmayın.

13 eylül 2024 19:10