sizce telepati veya dua vs. ile birinin rüyasına girebilmek mümkün müdür gerçekten ?

1. Yok artık ya!

Telepati deyip olayı temize çekmeye çalışıyorsunuz ama ne mide bulandırıcı şeyler bunlar!

Gerçekten sorunlarınız olduğunu düşünüyorum!

Duaları hayırsız işlerinize karıştırmayın!

29 ocak 2019 10:41

2. Buna kafa yormak yerine kendine faydalı bir şey yap lütfen.

29 ocak 2019 10:53

3. Ya manyak mısınız be asıl gidin siz biraz okuyun araştırın ister dini kitapları ister metafizik kitaplarını tövbe yarabbim astral seyehat muhabbetlerinden ne farkı var şunun

29 ocak 2019 11:06

4. Anonim 4 cevabınız için teşekkğrler söylediklerinizi araştıracağım gerçekten ilk iki yorum beni de bi afallatmadı değiş

29 ocak 2019 12:09

5. ne kadar bilim yoksunu diye başlayıp parapsikoloji diye devam eden yorum resmen ölü gibi halimi güldürdü. alkjlksa hay allah ya.

cevap: değildir.

29 ocak 2019 12:41

6. valla bende size gülüyorum her şey enerjiden oluşuyor bir araştırın isterseniz kanıtlarla mevcut bilimde bunlar, parapsikoloji de bilimin bir dalı ayrıca. sizin adınıza üzüldüm

29 ocak 2019 13:15

7. Cevaplar için teşekkür ederim yalnız hala anonim 1in bahsetmiş olduğu mide bulandıran hayırsız işler kısmını anlayabilmiş değilim

29 ocak 2019 13:16

8. Saçmasınız, bir psikoloğa görünün isterseniz.

29 ocak 2019 14:31

9. Nazik cevaplarınız için teşekkürler çok incesiniz hepiniz tedavi olma fikrinizi de muhakkak değerlendireceğim sevgili anonim 6 sevgiler

29 ocak 2019 14:35

10. suslucum 6.hissim yoktur ruyalarim anlamsizdir. zamaninda ruyada gordurme buyusu yapmaya calismistim gerci buyu degil havasmis yani temiz kalpli birinin samimi bir sekilde diledigi dilek. heh iste onu yaptim ve istedigim kisi ruyasinda beni gordugunu soyledi hem de iyi bir sekilde muhabbetimiz varmis yani. o zaman gerceklesmesinden cok korkmustum cunku pek inanmiyordum boyle seylere. ondan beri yapmadim. boyle bir sey gercekten varsa bile adil gelmiyor.

29 ocak 2019 20:45