sizce yaşından genç görünmek iyi bir şey mi?

mesela ben 22 yaşındayım ama gören lise öğrencisi sanıyor

1. Ben de 25'im ve liseye gidiyorum saniyorlar. Hafife aliyorlar ilk etapta. Tarz olarak da oyle dumduz kadinsi giyinmiyorum. Bu da etkiliyor olabilir. Genel olarak Biraz sinirimi bozuyor acikcasi ama umarim ileride avantaja doner.

18 haziran 2020 14:11

2. 48 yaşındayım 6 sanıyorlar

18 haziran 2020 14:15

3. An1 ben 160'im 48 kiloyum. Klasik minyon bi tipim.

18 haziran 2020 14:19

4. erkekler için çok iyi değil bence. geçen gün migros'dan viski almıştım, kasiyer kadın kimliğime baktı. normalde kasiyer kızlar bana "ablam, ablacım" diyorlardı alışmıştım da, bu koydu biraz. :(

18 haziran 2020 14:20

5. 60 yaşına gelince de ama 50 gösteriyorsun diyorlar yha dersin :p Bir de ileride de genç göstereceksin diye bir kural yok yani kötü haber kızlar. İleride genç görünecegiz sanmayın. Şimdi lise öğrencisi sanabilirler. Ama 30 yaşına geldiginde 35 sanırlarsa ağlama.

18 haziran 2020 14:33

6. Ben 19 yaşındayım ve abartmıyorum beni 14-15 sanan var :( minyon tipliyim diye sanırım. Bir yandan seviniyorum yaşım ilerleyince bana bir avantaj olucak ama işte şuanlarda bazen sinir bozucu oluyor jfksks

18 haziran 2020 14:37

7. 29 yaşındayım, lise ya da üni öğrencisi sanıyorlar. Max 20 diyorlar... 167 boy, 49 kiloyum. Omuzlarım dar ve memelerim çok küçük, ayrıca sivilceli cildim var.

Küçük sanılmanın iyi ya da kötü olduğunu özel olarak düşünmüyorum ama yüksek lisans bitirmiş, 5 yıl iş tecrübeli biri olarak bazen iş yerinde ciddiye alınmamak rahatsız edebiliyor.

18 haziran 2020 14:41

8. süslü ben de öyle. 23yaşındayım eve kargo geliyor kimlik soruyorlar, doktora gidiyorum yaşın kaç ortaokullu gibi duruyorsun diyorlar.

tek kötü yani çocuk gibi olduğum için ciddiye alınmamak oluyor. şu anda dezavantaj olsada ilerde avantaj olacak umarım ajajah

Ayrıca boyum 1.69 kilom 55. Ama tamamen yüzümden dolayı. Asla büyümüyor yüzüm ve değişmiyor ahahha. İlkokul arkadaşımın annesi görüp tanımıştı beni hiiç değişmemişsin demişti ajajaaj

18 haziran 2020 14:41

9. 35 yaşında 30 falan göstermek genç oluyor da liseli görünümü çocuksu oluyor bence.ben de seneye mezun olacağım ama hangi bölümü istiyorsun diyorlar.giyim tarzım çok düz,büyük yanaklarım ve küçük gözlerim var ben bu a bağlıyorum

18 haziran 2020 14:50

10. minyon bi tip değilim, boyum uzun ama ben de küçük gösteriyorum suratımdan dolayı. 30-35den sonra güzel olur diye düşünüyorum ama şu an iş hayatında ilk görüşte ciddiye alınmamak sinir bozuyor. 26 yaşındayım bu arada.

18 haziran 2020 15:04