sizce yatakta sert davranan bir erkeğin normalde de şiddete meyilli olma eğilimi var mıdır?

sb

1. Olabilir de olmayabilir de. Zaten siddet yanlisi biri yatakta da bu yonunu ortaya koyabilir ama her zaman oyle olacak diye bir sey yok. Yatakta sert davranilmasindan hoslanan kisiler de normalde ezik insanlar olmak zorunda degil ayni sekilde.

19 eylül 2021 23:28

2. Bence kesinlikle var ya. Sevdigini dovup sövüp bundan da zevk duymak kim ne dersin sağlıklı bir sey degil asla

19 eylül 2021 23:33

3. Benim eski sevgilim böyleydi. Yatakta başka birine dönüşüyordu resmen, benim de hoşuma gidiyordu. Ama dur yapma dediğimde hemen eski pofuduk ayı haline dönüşüp saçımı falan okşuyordu. ahahha böyle seks hikayesi gibi anlattım ama özledim vallahi 🥺

19 eylül 2021 23:34

4. atıyorum yatakta sizi tokatlayan bir adamı sonuçta suratınıza vurmaktan çekinmiyor olarak mı görmek lazım ya da saçınızı çeken

19 eylül 2021 23:40

5. Bence değil. Misal ben bana sert davranılmasından hoşlanıyorum ancak normal hayatta dayak yemeyi sevmiyorum :d

19 eylül 2021 23:47

6. Sert seks seviyorum sevgilim yatak harici el kol kaldırmaya kalksa kökünden koparırım

20 eylül 2021 08:50

7. ingiltere'de yaklaşık 60 kadın "sert seks" sonucu hayatını kaybetti. bu konuyla ilgili bir kampanya var (link: https://wecantconsenttothis.uk/ bu siteden) linkleri okuyabilir, kadınların hikayelerini okuyabilir. yatak odası ve salon arasında o kadar keskin ve kalın duvarlar yok, gerçekten sizi döven, boğan ve bundan da haz duyan bir insanla yanyanayken can güvenliğinizden endişe etmiyor musunuz? kim ne dere desin sevdiğin insanı döverken, o acı çekerken bundan haz almak normal değil. siz de bundan hoşlanıyorsanız insan bir neden diye sormalı kendine, çoğunlukla çocukluk dönemine varan sorunlar var.

20 eylül 2021 11:04

8. A2nin koyduğu şey korkunç ya, bu insanlar bunu yapacak noktaya geliyorsa seksten bağımsızdır bu.

Ama sorunuzun ucu çok açık. Yani seks esnasında boğazınızı sıkıp dur diyince durmuyorsa eğilimi vardır. Popoya şaplat atıyorsa muhtemelen yoktur

20 eylül 2021 11:16

9. Tesekkurler anon2, benim sorum da aynen buydu. Ne kadar guvenebiliriz'di yani. Linkteki kadinlarin cogunun yeni tanistigi adamlar bu arada cok uzucu. Bogulmus cogu, ay cok uzuldum ya.

20 eylül 2021 11:22

10. ben de sert seviyorum, popoya şaplak falan çok güzel. yüzüme attırmam ama tokat mesela. doggyde saçı da tutabilir. alakası yok bence gerçek hayatla

20 eylül 2021 11:37