sizi arkadaş olarak gördüğünü söyleyen biri neden konuşmadığınız halde telefon numaranızı silmez ?

bence yedekte bulunsun diye. bana bir şeyler hissettiğini düşünüyordum. hoşlandığını ifade etti. sonradan arkadaş olarak demek istemistim dedi. inanmadım buna. tamam dedim konuşmayı bitirdim. birkaç aydır konuşmuyoruz ama telefon numaramı silmedi. unutmuş olamaz çünkü whatsapp durumu koyuyorum. fark eder.

1. çok obsesif düşünceler bunlar. çoğu kişinin telefonunda yıllarca duran numaralar var. kim neden konuşma biter bitmez direkt numara silsin ki? siz çok takıntı yapmışsınız ve kafanızda olağanüstü şekilde kurmuşsunuz.

28 nisan 2020 15:10

2. Süslü üzgünüm ama baya detaylı düşünüyorsun ve hayal kuruyorsun. Yani ilgisi olsa illa bir kez olsun yazmaz mıydı, düz düşün. Erkekler böyle içinde yaşamıyor yaşıyorsa da senin durumunda değil. Arkadaşça düşünüyorum demezdi hoşlanıyor olsa.

28 nisan 2020 15:29

3. Nedir farklı olan süslü? Onu da hesaba katarak cevap vereyim o zaman.

28 nisan 2020 15:33

4. Benim de birkaç reddettiğim kişi var ama ne mesajı ne numarasını silerim. Yani mesaj silme alışkanlığım hiç yoktur. Bir kere ben hayır dediktem sonra bir saniye içinde numaramı silmişti çok garip geldi bana ergen gibi ve bunu yapan kişi 24 yaşında. Normal yani bence de silmemesi

28 nisan 2020 15:41

5. İlginç birisiniz, şu an evliyim ve gayet mutlu bir ilişkim var ama ortaokuldaki sevgilimden üniversitede garsonluk yaptığım yerde çalışan bir daha hiç konuşmadığım insanlara kadar herkesin numarası var ki bazıları flört etmek için çok uğraşmıştı, eşime saygısızlık mı oluyor bu 😄

28 nisan 2020 15:54

6. Kimsenin numarasını silmem yıllarcaca konuşmasam da ne bileyim oturup bunla mı uğraşıcam tek tek saçma. Artık rehber dolma olayı da yok sık görüşülenler belli zaten asıl silmek garip. Ha denk gelirse eski numarasını kullanmayan biri onu silerim mesela ama durduk yere bunla artık görüşmüyorum diye açıp silmem hiç.

28 nisan 2020 16:01

7. Şimdi yazdığın detayları okudum süslü. Bir yıl boyunca uzak mesafeden sadece mesajlaşma doğru mu anladım. Bir hoşlanıyorum diyip bir dememesi, zaten bulunduğu yerde flörtü, sevgilisi vardır yani. Numaranı silmemesi de silmeye gerek olmamasıdır, çünkü sevgililik yok ortada bir ayrılık yok, kötü söz yok. Neden silsin ki, ben de silmezdim.

28 nisan 2020 16:05

8. bence de kafanizda kurmussunuz siz ama ben gelen yanitlara mana veremedigimi soylemek icin geldim,

silmek normal degil diyenleri anlayamadim, konusmuyorsaniz bir iliski bitmişse ve geleceğe dair umudunuz da yoksa silersiniz silmektir normal olani bence bunun ergenlikle falan ilgisi yok, ha pat diye hemen silmeye gerek yok ama 1 hafta sonra silinebilir mesela.

28 nisan 2020 16:11

9. @anomim 9 evet. Gidip de engellemek tarzı seylerden bahsetmiyorum ki ben. Burada en ufak bir şeyde engelle derler mesela :) o yüzden cevaplara ben de şaşırdim. Ben hayatımda kimseyi engellemem mesela. Yalnız bu çocukla bana hoşlandığını söyledi ve bir yıl aralıksiz konuştuk. Tam bir arkadaşlık ilişkisi değil bu. E bir daha da konuşmayacaksak ne gerek var der bir müddet sonra silerim. Yoksa yıllardır görüsmediğim ama rehberimde duran kişiler bir sürü :) bahsettiğim bizim durum tam bir arkadaşlık gibi değildi. Sonradan çeviriverdi :)

@anonim 3 teşekkürler :)

Hepinize de fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

28 nisan 2020 16:58