1. 23 yaşındayım, farklı bir şehirde üni okuyorum. annemi çok sevdiğim için, annem de tadımız kaçmasın'cı biri olduğu için zamanında yaşadığımız korkunç olayları, babamın onu ve bütün aileyi sürekli dövmesini sineye çekti, kötülükler yaşandı ama şu an iyiyiz her şey güzel modunda biri. babamsa kendini namaza dine verdi, emekli de olduğu için başka bir şey yaptığı yok o yaptıklarını dine sığınarak kendince unutup kendini affettiğini düşünüyorum. bense annemi çok sevdiğimden kararına saygı duyarak susuyorum ama babamla iletişimim minimumda. beni geldiğimde otobüs garından alır, geri bırakır, geldiğimde bir kahve yaparım falan o düzeyde aynı ev içinde kaçarım genelde.
bugün yaşanan olaya geliyorum, bu arada ek bilgi, bu yaşanan olaylardan dolayı tanılı psikolojik bozukluklarım oldu, kritik zamanlarda tedavi almadım, sonrasında aldım ama terapistlerimle bu konuyu hiç ayrıntılı konuşamadım utancımdan, yüzeysel geçtim o yüzden kendi içimde hep öfkeliyim sınırdayım. annemle meyve ayıklama konusunda tartışıyorlar kulak kabartıyorum, birden "or**pu çocuğu anneni s**yim" tarzı şeyler demeye başladı hemen oraya koştum. eskiden de böyleydi alakasız mevzulardan başlardı hep. sonra salona dışarıdan bakıyorum, anne gelir misin dedim, noldu dedi gelmedi, tamam gelmiyorsan söylüyorum buna katlanıyorsun ya yazıklar olsun dedim. titriyorum da bir yandan. bu da uzatmış kafasını noldu ne karışıyorsun annenle konuşuyoruz dedi. ben titremeye devam ettim anneme bakıyorum gözlerim karardı. sonra babam gülmeye başladı aa bak roller yapıyor kendine bak napıyor görüyor musun dedi ayaklandı. gelirsen polisi ararım dedim kapıyı açtım. kapat o kapıyı ağzına s**rım o**pu çocuğu dedi. ara polisi giremezsin bu eve bir daha dedi. ben iyice zangır zangır durumdayım kendimi kontrol edemiyorum gözlerim kararıyor. anneme görüyor musun bak ahahaha filan yapmaya başlıyor. bu derece kötü kalpli olduğunu tabi ki biliyordum ama gerçekten çok uzun yıllardır hiç yaşamamıştık. sonra benim okulla alakalı bir problemim var geçiş yapacaktım gel otur şuraya okulunu anlat kaçıyorsun kaç gündür anlat bilicez demeye başladı, annem susturdu sonra.
ben anneme bakıyorum inanamıyorum çünkü olanlara, titreme şok durumu devam ediyor. sonra ayaklandı, ayaklanınca da ben refleks olarak kapandım gözümde eskiler canlanıyor ki arkadaşlarla şaka olarak atışmalarda el şakalarında bile kötü olan biriyim bundan ötürü, tekrar gülmeye başladı aha iyice filmlerdeki gibi olmuş bu bunu hastaneye yatıralım dedi. sonra vuruyormuş gibi yapıp omzumu okşama hareketi yaptı birkaç defa bildiğiniz dalga geçti. annem dde arada yazıklar olsun sana diyor babama ama ona da sert çıkınca pısıyor. sonra ben camiye gidiyorum naparsanız yapın dedi içeri gitti, ben o ara krize girdim bu da hazırlanıyor vesaire tam duymadım tekrar gelince balkona kaçtım. hala konuşuyordu yazıklar olsun ben her şeyimi verdim saygı yok saygı dedi çekti gitti. sonrası 3 saat annemle bağırış çağırış, annemin ağlaması, benim ağlamam. annemin kafasına bir illüzyon yarattığjnı ve bunu bozmamam gerektiğini biliyorum ama çok ağırıma gitti kızlar bu yaşta bunları duymak hele psikolojik bozukluğum konusunda. öncesinde psikologa gittiğimden haberi yok bu arada, üni. okuduğum şehirde kendi paramla gitmiştim kendi kendime. annem seni seviyor sevildiğini biliyorsun vesaire diyor ısrarla. neyse o kısımlar çok aklımda değil
tekrar eve gelmesine geçiyorum. ben çanta hazırlamıştım arkadaşımda kalacaktım annem durdurmuştu çanta da girişte kaldı, çantayı görmüş yanımıza geldi kızım sakın gitme biz annenle öyle arada tartışırız önemli mevzulardan ama bir fiske bile vurmadım vurmam ben annene, böyle şeyler olur aramızda sen bundan niye olay yaptın diye sakin konuştu ben seni de anneni de çok seviyorum dedi gitti tekrar namazını kılmaya. geçmişte yaptıklarını asla dillendirmiyor kendince unutmuş, kendini bu kadar namaza dine verince kendi kendine bunu allahla arasında halletmiş affedildiğine inanmış, bana da nur topu gibi bir psikolojik rahatsızlıkla dolu bok gibi bir hayat bırakmış. çok dağınık anlattım, ne soracağımı da bilmiyorum.
sevmiyorum onu tabi ki süslüler, hiçbir zaman sevmedim. sakin günlerde de bu zamana kadar hiç sevmedim. anneme olan saygımdan susuyordum. anneme bu eve bir daha asla gelmeyeceğim dedim amaannem beni mahvediyor süslüler. sen gelmezsen ben mahvolurumlar yaşayamamlar, onun da illüzyon ayarlarıyla bugün oynadığım için kafasında kurduğu sihirli dünyası bozuldu, o da bir hayli ağladı etti. onu öyle gördükçe çok üzülüyorum ki üzüntüsü her yerine yansıyan biri, midesine vuruyor gidip kusuyor yok ayağına ağrı giriyor vs bir şey konuşuyoruz birden karnını falan tutuyor ağlıyor, yani içim parçalanıyor öyle görünce ama ben 23 yaşındayım kendimi kaybediyorum ben mahvoluyorum onu mutlu edeceğim illüzyonunu bozmayacağım diye. özetin özeti oldu süslüler, yorumlarınıza açığım..