sizle iletişim kurmak için de çırpınan ama karı kız da takip eden erkek?

normalde cevap vermem ve takip isteğini de kabul etmem ama ismimi bulup, takip edip, konuşmak için de bu kadar çabalaması bi tık etkiledi beni. hani bi yoklayayım olmuyosa yoluma bakarım tarzında değil. gerçekten konuşmaya çalışıyor ama takip ettiklerine bakınca da gıcık oluyorum birr sürü kız var ne yapmam lazım yola gelir mi bu beyefendi?

1. Ayy yazık

18 kasım 2021 11:59

2. ne yazık süslü

18 kasım 2021 12:05

3. bilemiyorum süslüler yaa. her bölümden kız var takip ettiklerinde yüzde yetmişi de kızdır mesela takip ettiklerinin. hem tanımak istiyorum iki üç kere de buluşalım vs yazdı birinde bakarız dedim birinde de konuyu kapattım şakayla dfsfdfs sonra da kendime kızıyorum kendimi sabote ediyorum gibi geliyor ama instagramı da malum yani pek güven vermiyor acayip aradayım şuan.

18 kasım 2021 12:16

4. sana yazık naparım da yola sokarım demişsin. ona buna yazıp şansını deniyor işte, sendne baska 10 kisiye daha böyle caba gösteriyo merak etme. bunlar adam olmaz, karakter meseelesi bu. sen ancak adam ettim sanırsın, arkandan çevirir işini.

18 kasım 2021 12:18

5. Böylesini yaşadım süslü. İnan o kadar farklı hissettirmişti ki ama çapkın, karı kıza ağzı iyi laf yapan, ilgi delisi birisiymiş meğerse. Çok fazla kız fotoğrafı beğendiğini stalklayınca gördüm ki bundan adam olmaz. Ciddiyetsiz olduğunu öyle anladım. Benim çok farklı olduğum deyip durdu hep. Ama beğendiği kadınlar da hep alımlı çekici tipler. Beni kendine aşık etti sonra da kendisini geri çekti ve beraber de olduk. Resmen işi bitene kadar gibi. Kendisinin ağzına ettim o ayrı ama ben düzelemedim. Böyleleri bi boka yaramaz.

18 kasım 2021 12:30

6. naparım da yola sokarım demedim süslü. yola gelir mi dedim sadece, buluşup bir şans versem mi mesela? kimseyi adam etme gibi bir derdim yok. çırpınıyor derken de romantik anlamında değil konuşmak için çaba harcıyor, ben bıraktığı izlenim yüzünden kısa kesip cevap vermesem de bir şekilde bi bahane bulup yazıyor anlamında söyledim şiirler falan atmıyor yani

18 kasım 2021 12:30

7. anon 7 :(( allahından bulsun süslüm boyu devrilsin.

18 kasım 2021 12:32

8. Hem ayranım dökülmesin hem götüm s*kilmesin...

18 kasım 2021 13:58

9. bu site iyice çirkinleşmeye başladı.

18 kasım 2021 14:18

10. haklısın anon 8 etkilensem de o ihtimali göze almak istemiyorum