smoothie blender ı önerir misiniz

vestel beğenilmiş ama pahalanmış. sinbo olabilir diye düşündüm. kiwi kullanan var mı? bir de makinede yıkamak mı gerekiyor?

1. Electrolux kullanıyorum 3 4 senedir. Sinbo ne aldıysam max 2 yıl kullanabildim. Makinede yıkamak neden gereksin anlamadım.

28 şubat 2022 20:00

2. Sinbo asla alma demeye geldim. Hediye olarak gelmişti, maksimum 3-4 kez kullanmisimdir ve baya da dikkat ediyordum. Bi smoothie yapayım dedim muz süt buz yaban mersini bal koydum, bardağa döktüm baktım içinde gri renkli parlayan bir şey var. Bıçağının yarısı kopup bardağa gitmiş karışımla resmen. Bardağın kenarına denk gelip gözüme takilmasa kafaya dikicem ve muhtemelen ya ağzımı ya yemek borumu parçalayacaktı. Zaten malzemesi de kaliteli durmuyor. Bu tarz seyler de kaliteli markalardan şaşmamak lazim diye düşünüyorum.

28 şubat 2022 20:32

3. Teşekkür ederimm

28 şubat 2022 21:16

4. Vestel ile arzum arasında kalmıştım arzum aldım gayet memnunum

28 şubat 2022 22:30

5. ben de almak istiyorum o yüzden cevapları okumaya geldim de anonim3 süslüm bu çok korkunç bir olay ya. sonra bir şey yaptın mı bu konuyla alakalı? dava etsen kazanırdın bence. allah korusun dediğin gibi yemek borun parçalanabilirdi dikkat etmesen.

28 şubat 2022 22:39

6. Alınmasının üzerinden bir kaç sene geçmişti muhtemelen kullanıcı hatası falan diyip çekilirler diye düşündüm açıkçası ama keşke dava açsaydım sonradan ben de pişman oldum. Hicbir ürününü evime koymam bir daha.

1 mart 2022 08:04

7. Soru sahibi, ben bayadır bakıyorum smoothie blenderlarına ve arzum almayı düşünüyorum aşağı yukarı vestelle aynı fiyatlarda. Kullanıcı yorumları iyi, önceki cevaplarda da yazılmış zaten. Happyfoods sayfasında görmüştüm kadın baya bir şeyler yapıyor gösteriyor kullanirken bi bakın isterseniz. Kahve öğütücülü versiyonu da var, ihtiyacınız olur mu bilmiyorum ama o bi tık daha pahalı tabi.

1 mart 2022 08:09

8. Arzum kullanıyorum. Memnunum