soğan suyu hakkında bilgisi olan?

süslüler sınav haftasıydı stresti derken reglim gecikti ve davul gibi şiştim.göğüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve taş gibi.tarlusal falan kullanmak istemediğimden soğan kürünü buldum çok popülermiş.deneyimi olan varsa paylaşabilir mi acaba nasıl faydalarını zararlarını gördünüz,nasıl uyguladınız vs.

1. hiç duymadım ama ben reglim geciktiğinde adaçayı içiyorum, küçük bir gecikmeyse ve zaten geleceği varsa faydası oluyor

3 aralık 2020 16:54

2. Adaçayı+1

3 aralık 2020 16:55

3. Ben yaptim, biraz ictim ve mideme kramplar girdi. Mideniz saglam degilse icmek mumkun degil. Kur seklinde icenler var ama onun yerine maydonoz yiyip suyunu icmek daha rahat, onu deneyin.

3 aralık 2020 16:56

4. öncelikle hiçbir şey tarlusal kadar etkili olmuyor bu 1.

küre gelirsek: öncesinde bilmeniz gereken şey asla ve asla mide rahatsızlığınız olmaması. azıcık bir mide yanmanız ya da reflü benzeri şikayetleriniz varsa bunların 100 katına çıkacağını ve geçmeyeceğini garanti ederim. çevremdeki bir çok kadından duydum bunu, annem de bir gün yaptı yalnızca ve o zamanki mide hasarı yüzünden hala reflü.

benim midem sağlamdır 2 kere yaptım birinde etkili oldu ama 2. sinde hiçbir etkisi olmadı. 15 gün boyunca hergün eksiksiz, günde 2 defa taze yapılmış soğan suyunu sıcak içmek gerektiği düşünülürse bence asla verilen çabaya değmiyor. ılıyınca soğan fermente olduğu için bir işe yaramıyormuş ama sıcak içerken de hem çok kokuyor hem de içmesi zor. yine de siz bilirsiniz

3 aralık 2020 17:56