Mavi şampuan orta ve koyu saçlar içindir, mor şampuan açık renk saçlar içindir. Türkiyede mavi şampuan yok ne yazık ki. Umarım vardır ben bilmiyorumdur. Mor şampuan asla işe yaramaz süslü boşuna para verme sakın.
çok teşekkür ederim süslü, mavi şampuanımı kendim yapabilirim o halde? çünkü mor şampuanı kendileri yapan kişiler var. mavi şampuan için de araştırma yapayım. cidden çoooooooook sağol ^^
Benim elimde neva color elektrik mavi boya var. Kumral saclarimda turuncu yansimayi notrlemek icin haftada bir sampyan ve sac kremime yari oranda karistiriyorum. Ama dikkat edin avuc iclerinde hafif mavilik birakabiliyor, migrostan 100 lu paket nitril eldiven aldim, hem mutfakta hem ev temizlerken hem de boyalarla ugrasirken hayat kurtardi.
1,5 yil kadar oldu neva color boya hala bitmedi bu arada, yatirim tavsiyesidir
mavi şampuan türkiye'de satılıyormuş aslında ama ben de sizin gibi kendim yapmayı düşünüyorum hatta direkt önerdiğiniz boyayı alayım :) çok teşekkürler
Kendi sampuanimdan cok memnun oldugum icin tamamen farkli formulde bir sampuana gecmeyi gozum yemedi acikcasi, sacima uyumlu sampuana ve sac kremine boya eklemek bayaa duz mantik oldu ama ise yaradi bende. Umarim sizin de isinize yarar.
Ek oneri; boya miktarini az ekleyerek baslayin bence, saciniz ince telli, hafif acik yansimalar ya da beyazlar varsa kuf yesili tonlar ortaya cikmasin. Benim kafamda 3 kisiye yetecek miktarda kalin telli sac var.
süslü benim de saçlarım kalın telli, içerisinde kızıllar olan koyu kahve renginde. peki şampuan saç kremi yarı oranda boya koyuyorum dediniz ya, bu fazla olmuyor mu süslü? tam olarak oranınız nedir
Yağmur vardarin bir videosunda vardı şampuan yerine manic panic, jamaican jeans gibi bir boyanın mavisini alıp, direkt sulandırıp, biraz saç kremi ekleyip onbeş dakika kadar saçta bekletiyorsun. Sampuandan daha iyi olduğunu söylemişti. Jamaican jeans 13-14 TL falan fiyat olarak da uygun. Garip karışımlara gerek yok :p
son süslü teşekkür ederim. benim saçlarım zaten koyu renkli olduğu için istesem de çok garip bir şey oluşacağını sanmıyorum renk açısından yani. o yüzden sanırım oranı zamanla kendim tutturacağım :) neva colors alacağım öncelikle, memnun kalmazsam önerdiğin diğer markayı alırım.bir önceki cevapta anonim olmayı unutmuşum, bunda da böyle kalayım bari :)
Net yazmamamisim pardon; 2 birim sampuan ve sac kremine 1 birim kadar boya ekliyorum ben, sacimda da normal yikama kremleme suresi kadar kalmis oluyor.
Anonim4, ilk denemelerimde ben de sac kremi ve sulandirilmis boya karisimini tum saca yaydim evet tonladi ama sac derime krem degmesi hiic hos olmayan sonuc verdi. Dipleri yagli uclari kuru saclarimin.
Aşağı yukarı benzer işlemden bahsediyoruz süslü. Cilada zaten doğrudan dibe değil saç boylarına odaklaniyorsun dibe fazla getirmeye gerek yok yani saç kremini.