sokaktan sahiplendiğim 9 aylık köpeğe kuru mama tavsiyesi?

süslüler sokağa atılmış 9 aylık bir köpek sahiplendim. jack russell diyor vet. bana yavru köpek maması tavsiye eder misiniz?

1. Bize veterinerimiz royal canin starter ve puppy olanını tavsiye etmişti süslü

20 ağustos 15:11

2. Süslü köpeğim var, her kafadan bir ses çıkıyor - yok grain free, yok raw food... ben çok araştırdıktan sonra wsava (dünya veterinerler birliği) önerdiği Purina Proplan, Iams, Hills Science, Eukanuba veya Royal Canin markalarında karar kıldım. Benim köpeğim küçük-orta cins, gelişimini tamamlayana kadar (1 sene civarı, sonra kısırlaştırıldı) purina proplan medium puppy, sonra purina pro plan medium adult'a geçti, memnunuz. Eğer alerji vb durumlar yoksa siz de bu markaları düşünebilirsiniz. Bir grup komplo teorisyeni var, veterinerlerin böyle big pharma gibi para karşılığı bu markaları zorla önerdiğini, aslında köpekleri sadece çiğ etle beslemek gerektiğini filan öne sürüyor, ya da butik markaları övüyorlar ama ben bu işin eğitimini almış insanlara güvenmeyi tercih ediyorum. Önemli olan güvenilir bir veteriner bulun (ama gerçekten güvenilir) ve onun tavsiyelerini uygulayın. Bir de köpüşün fotoğrafını yükleyin!

20 ağustos 15:38

3. meleksin süslüm. gönlünden geçenin bin kat güzeli seni bulsun. hayatının ne kadar o güzelleşeceğini sen bile tahmin edemeyeceksin. kuru mama önerim acana ve brit ( not: 4 yıldır 2 köpek annesi) bu arada adını ne koydun :)))

20 ağustos 16:26

4. Teşekkür ederim süslüler. Ben de virbac mı alsam diye düşünüyordum çünkü kedilerim de virbac yiyor ve çok memnunum ama köpek hiç araştırmadığım bir konuydu

20 ağustos 16:38

5. @ruhenemekli teşekkürler süslüm 🥺 Adını Hera koyduk. Evde iki tane de kedimiz var, birini üç haftalıkken bulduğumuzda tek gözü gitmişti o yüzden adını Odin koymuştuk, diğeri metrobüs duraklarında sürünürken sarı diye adını Peanut koymuşlar öyle kaldı. Biz de bir çerezimiz bir tanrımız var bari bir de tanrıçamız olsun dedik öyle koyduk adını 🫠❤️

20 ağustos 16:40