sokağa atılmış ya da evden kaçmış bir cins kediyi sahiplendim, bir sorun yaşar mıyım ?

süslüler sokakta cocukların eziyetinden kurtarıp aldığım bir kedi var. niyetim eziyet edilmesini önleyip güvenli bir alana taşımaktı. başta sahiplendirene kadar bahçemde bakarım diye düşünmüştüm ama kedinin eve çok alışık oldugunu fark ettim. veterinere götürüp çipine baktırdım çipi yok dediler. sayfalara yazdım kaybı olan var mı diye kimse dönüş yapmadı.(küçük bir şehirde yaşıyorum)  ben de evime aldım bir süredir bakıyorum. sahibini bulmak için elimden geleni yaptım ama yok. ev kedisi oldugu çok belli ama bulamadık sahibini.  aklıma başka bir şey gelmiyor bu şartlarda bir sorun yaşamam değil mi ?  daha önce yine sokağa atılan bi kediyi  kısırlaştırmak için belediyenin veteriner hizmetlerine götürmüştüm ve orda çipi var diye bana bildiğiniz hırsız muamelesi yapmışlardı ifade falan vermiştim. böyle bişey yaşamaktan korkuyorum açıkçası.

1. Çipi yoksa yok.sanmam yani.sahibi başından önlemini alıp çiplettirecekti.ama genelde maddi olarak baktıklarından yapmazlar.

29 temmuz 10:18

2. kediye deger veren cipini de taktirir. o kadar aramissin da ss.

cipini taktir, karnesini al, mutlu mesut yasayin iste.

29 temmuz 11:06

3. Aklı bunca zaman nerdeymiş sahibinin petshopa para verip şekilli story çekmiş çipini de taktıracaktı

29 temmuz 11:09

4. Sağolun süslüler... niyetim kısırlaştırıp iyi bakabilecek birine sahiplendirmek ama dediğim gibi biraz korktum bu yaşadığım şeyden dolayı.

Tekir kedinin kimse yüzüne bakmıyor çok bulup bakmışımdır ya da sahiplendirmişimdir ama cins olunca ne olacagı belli olmuyor.

Dediğiniz gibi çok kıymet veren biri olsa çipini taktırırdı diye düşünüyorum ama kedi çook iyi bakılmış yani bu yüzden emin de olamadım günahlarını almak istemiyorum.

Çipi olsa veterinerin bulamama imkanı yoktur değil mi ?

29 temmuz 19:11

5. Yok canım neden bulamasın veteriner.

29 temmuz 19:12