yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    8 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sol göğsümde ağrı var süslüler ?

    süslüler 2-3 gündür sol göğüs kenarımda ağrı var böyle içinde gibi. bazen iğne gibi batıyor. aşırı korkuyorum. randevu almak istiyorum  ama göğüs kanseri vs der korkusu çeliyorum. elime de kitle vs gelmedi 24 yaşındayım.

    1. Bu arada genel cerrahiden mi iç hastalıklardan öı randevu almalıyım

    4 şubat 2021 12:48

    2. Yahu teshis edilebilecek bi hastaliginiz varsa neden randevu almaktan cekiniyorsunuz ki daha da ilerlesin mi istiyosunuz ne alaka?

    Muhtemelen kas sikismasi gibi bir seydir ama ihmal etmeyin

    4 şubat 2021 12:48

    3. meme demekten korkmayın, ayıp değil doğrusu meme. Göğüs deyince göğüs kafesinin içindeki organlar anlaşılır. 

    menstürasyon dönemiyse olabilir onun dışında darbe aldıysanız da olabilir. tamamen iyi huylu bir lezyon da olabilir. Elinize gelen bir şey yoksa, meme başı akıntısı, çekilme gibi bulgular yoksa bekleyin geçmezse doktora başvurun. 

    4 şubat 2021 12:50


    4. genel cerrahiden.

    4 şubat 2021 12:51

    5. Teşekkür ederim 

    4 şubat 2021 12:52

    6. ağrılı kitleler genelde kötü huylu olmaz süslücüm ama yine de baktırın tabii ki. genel cerrahi'ye gidebilirsiniz.

    4 şubat 2021 12:55

    7. Bebiş muhtemelen önemli bir şey değildir. hemen bir genel cerrahtan randevu al, bir el muayenesi, bir ultrasonla kontrol edilir, uzmandan bilgi alırsın, için rahatlar. Geçmiş olsun. 

    4 şubat 2021 13:02


    8. Çok teşekkür ederim hepinizden

    4 şubat 2021 13:12