son zamanlarda cipslerin tadı mi bozuldu yoksa bana mı öyle geliyor?

ruffles, lays, doritos.. sanki ciddi anlamda tatları kalitesizleşti ve değişti son zamanlarda. bunu fark eden var mı yoksa ağzımın tadı falan mı bozuldu benim?

1. katılıyorum süslü. sadece cipslerde değil her şeyde oldu bu ama. artık cipsler daha yağlı gibi geliyor bana özellikle de ruffles. muhtemelen maliyietleri düşürmek için daha kalitesiz malzemeler kullanılıyor, sebebini buna bağlıyorum. hani önceden 2.kalite yağ kullanılıyorsa şu an 5. kalite flaan resmen

7 haziran 2022 15:08

2. Bunu geçen sene farketmiştim o zamandan beri yemiyorum aşşırı tuzlu gelmeye başlamıştı

7 haziran 2022 15:14

3. Kesinlikle süslü, eskiden 3-4 liraya aldığım ruffles ketçaplının tadına doyamazdım şimdi 10 TL lik cipsin tadı saman gibi geliyor. Ucuz malzemeye kaçtıkları çok belli oluyor

7 haziran 2022 15:14

4. süslüler bence de marketten markete farkediyor. bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bim/a101den aldığım doritosla diğer marketlerden aldığım kesinlikle aynı değil gibi. ss nin dediği gibi daha kötü, az baharatlı, bayat gibi geliyor

7 haziran 2022 16:21

5. Sade Ruffles çok severdim ama şimdi yiyince midem ağrıyor çok yağlı kötü bir tadı var gibi. Aynı şey coca cola için de geçerli. Eskiden içince ağzım yanardı asitten şimdi şekerli su gibi :(((((

7 haziran 2022 16:26

6. eskiden ruffels alırdım lays alırdım öğrenciyken bi kere bim markası bi cips aldığımda yüzüm değişmişti yerken. 2021den beri hangi marka cips aldıysam o eski bim marka cipsin tadı gibi geliyor. bayadır almadım canım istediğinde birkaç kere aldım ama tadı tam olarak "saman" gibi. çikolatalar da öyle olmus bence. paketli gıdalar hem fiyatı arttırıp hem de tadını bozdu. sağlıklı takılmak zorunda kaldım resmen dkdldnd

7 haziran 2022 17:10

7. Katılıyorum ama pringles hala güzel

8 haziran 2022 00:07

8. Şoktan amigo alın ruffles ve Doritosa benzer olanlar onlardan daha güzel hem de daha ucuz

8 haziran 2022 00:20

9. Pringles nasıl bilmiyorum uzun süredir yemedim fiyatlardan dolayı

8 haziran 2022 02:49

10. Tatları çok tağlı tuzlu gelse yine bir şeye benzeyecek. Bunu yazanlarla aynı cipsleri mi yiyoruz bilmiyorum. Tam tersi ne yağ var ne tuz ne de baharat. Ruffles ketçaplıda ketçap yok resmen. Tatsız tuzsuz bir patates cipsi olmuş. Doritosların baharatları gitmiş tuzu da yok bir halta benzemiyor. Şekerli yiyeceklerin şekerleri azaltılmış, mesela marketlerdeki hazır kurabiyeler. Tuzlu ürünlerin ise tuz ve baharatları.

8 haziran 2022 10:06