son zamanlardaki aşırı şanssızlığım. tüm sinir bozucu şeylerin beni bulmasi? arınma yöntemleri?

baştan not: moral bozucu yorum yapicak olan gelmesin. zaten yeterince olumsuzluk yaşıyorum. kizlar baska boyle olan var mi? ağlamak üzereyim cidden hergün en az 2 şanssızlık atlatıyorum. gerçekten hiç inanmazken kurşun döktürme durumuna geldim. son zamanlarda yani son 3 haftadir resmen büyü mü yapıldı ne oldu anlamadım hergün bi talihsizlik yaşıyorum sıkıldım. yengeç burcuyum yükselenim akrep ay burcum ikizler başka boyle olan var mı yani gezegen midir nedir ben anlamadim fenalık geldi? başka böyle birdenbire şanssızlıktan ölen var mı? ne düşünmeliyim. ne yapayım kahve falı falan mi baktirsam anlamiyorum olay ne, ne yaptim yani niye bu kadar arttı abuk subuk olaylar yaşıyorum. ne düşünüyorsunuz. yildiz yukseltme arinma yontemleri nelerdir cok sıkıldım. islama göre olur başka dine göre olur üzerime arınma yöntemi atın lütfen. sirkeli su adaçayı tütsüsü... başka ne yapabilirim? yildizim düştü resmen son 2 -3 haftada.

1. Yeterince detay vermiş kız

26 kasım 2018 17:29

2. Malefik gezegenler transite geçmiştir haritanızdaki önemli evlerinizde.

26 kasım 2018 17:29

3. Mesela sınıfın ortasında durduk yerde azarlanmak. (Hakli veya haksız değildim normal davraniyordum diğer insanlar da şaşırdı hatta)

Tanimadigim insanlarin benimle kavga etmesi (metroda, avm'de falan.) Mesela avmde sevgilimle sadece ama sadece yanyana duruyorduk çocuk kasasının orda sıra bekliyorduk ve gayet modern görünümlü bi kadın durduk yerde bize bağırmaya basladi ayip ayip edep diye bi sey var burda cocuklar var aile var falan diye. Anlamadım.

Sürekli gidilecek yerlere giderken çeşit türlü aksilikler cikmasi.

Derste yoklama alınırken kağıdı alma sırası bende olduğu halde başkasının gelip sıra bende diye bana bağırması ve ben de ona cevap verdim kavga çıktı.

Duşta sular kesilmesi elektriklerin gitmesi vs vs vs yani daha yazamadigim ufak tefek seyler de var. Hadi bir iki olaya olabilir dedik geçtik ama çok oluyor yoruldum artık herkese batıyorum resmen.

Otobüste her zamanki gibi düğmeye bastim mesela 2 defa oldu şöför durmadı durağı geçince inip yürüdüm vs.

Böyle ufak tefek aksilikler sürekli olmaya basladi. Ne yapmak lazim?

26 kasım 2018 17:31

4. 3. Anonim evet bunu arastirayim ben haritamdan bari

26 kasım 2018 17:31

5. Astrolojiden çok anlamıyorum ama hayatım boyunca hep çok şanslı, dört ayak üzerine düşen bir insan olarak bilinirken son bir yıl içinde tepetaklak oldum. 2 yıldır işsizim, ailece hasta oluyoruz sürekli, oğlumu markete çıkarsam eve gelince başına bir iş geliyor, resmen çocuğu eve kapatma noktasına geldim. Haftada bir birimiz için hastanedeyiz, daha büyük dert olmasın inşallah ama süründük resmen bir yıldır. Adaçayı tütsüsünü araştırdım ama resmen kurşun dökecek birini bulsam yapışıcam, gezegenler bir bana mı kötü anlamadım ki.

26 kasım 2018 19:22

6. 6. Anonim süslüm bulursan beraber gidelim... (istanbul anadolu yakasi) benimki bilmiyorum şımarıklık veya dayanıksızlık da sayılabilir sizinkilere bakılınca ama son dönemde bariz arttı. Bir de arabayla nereye gitsem polis durduruyor mesela simdi aklıma geldi. Hiçbir suçum da yok. Size de geçmiş olsun inşallah atlatırız ne diyeyim

26 kasım 2018 19:46

7. Her inişin bir çıkışı da vardır diyerek sarılıyorum hayata :)

26 kasım 2018 19:48

8. Satürn döngüsüne girmişsinizdir. 29 yaşında mısınız?

27 kasım 2018 04:02

9. Hayir 23

27 kasım 2018 08:03

10. Anonim satürn dengesi nedir, bana biraz bilgi verebilir misin, ben diğer şanssız. Benim için her şey 29da tepetaklak oldu, düzelmez mi daha ya?

27 kasım 2018 09:28