sonsuz sayıda ve sürekli yayılan türk ifşa videoları ?

ya süslüler bunlar nasıl dağılıyor anlamıyorum. yabancı sitelerde de var türk olanlar, baya konuşmalı kız x video istemişsin aşkım şeklinde konuşmalı. bu erkekler neden böyle bir şey yapıyor gerçekten çok korkunç ve sansürsüz hepsi yüzü adı vs belli . kız kendini görse birden çok çok saçma değil mi, o videoları kaldırtabilir mi dava açabilir mi twitterda da böyle bir sürü sayfa var bana çok korkunç geliyor

1. bana da çok korkunç geliyor ama şöyle düşünüyorum, sonuçta bunları yayan birileri var. bu kişiler uzaylı değil, çevremizdeler. senin arkadaşın, sevgilin, kuzenin olabilir. bu kizlar da salak değiller ya hepsi güvenerek attı, bi şey yapmaz o dedi.

bu mantıkla kimseye nude falan atmiyorum, atanların da herhangi bir "bi şey olmaz yeea" modundaki savunmasını geçersiz görüyorum.

12 temmuz 2020 23:22

2. Kesinlikle en yakınlar yayıyor. Bi arkadaşımın başına geldi hem de kuzeni tarafından kızın telefonunu sanırım bi sebeple almış nude fotoğrafları varmış sanırım böyle sitelere yollamış sonra da kıza şantaj yapmış şerefsiz

12 temmuz 2020 23:31

3. Bunların 90%ı eskort. İlişki sırasında role playing yapıyorlar. Yüzlerinin görünmesini o yüzden dert etmiyorlar.

12 temmuz 2020 23:38

4. Ben şikayet ediyorum ve kapanıyor, 3 4 tane böyle sayfa kapattırdım. Özellikle küçük yaştakiler olduğu sayfalar hemen kapanıyor.

13 temmuz 2020 01:07

5. Nerden gördün derseniz bir tanesi alakasız bir şekilde öneme düştü ben de aşırı sinirlendim ve üşenmeyip benzer sayfaları bulup şikayet ettim. Bak aklıma geldi tekrar yapabilirim hatta. aile içi görüntülerin paylaşıldığı çok ahlaksız sayfalar var. Kurbanlar da küçük kız çocukları maalesef..

13 temmuz 2020 01:11

6. neyse konusu açılmişken kamu bilgilendirilmesini de yapalim.

böyle hesaplari twittera hemen şikayet edin, üşenmeyin. bi kaç güne kapatılır. videolari izleyip prim vermeyin, ücretsiz vpn indirin direkt siteden izleyin.

kadınların rızası olmadan çekilmiş onlarca video gördüm. ortak olmayın.

13 temmuz 2020 02:12